27 d’octubre de 2020 27/10/20

PP: "El PSOE de Cabanes augmenta en més del 63% els salaris dels seus regidors"

PP: "El PSOE de Cabanes augmenta en més del 63% els salaris dels seus regidors" - (foto 1)
  • La despesa passa de 48.242,82 € en la legislatura anterior a 79.082 € de l'etapa que acaba de començar

El PSOE de Cabanes va aprovar la setmana passada, en ple extraordinari, incrementar el salari als seus regidors en més del 63%. Mentre en la passada legislatura, els sous i retribucions de l'equip de govern ascendien a 48.242,82 € en la legislatura que acaba de començar la despesa puja fins als 79.082 €.

La regidor del Partit Popular de Cabanes, Ana Obiol, ha assegurat que “la nova etapa socialista ens va a costar més diners als cabanyuts i cabanyudes perquè anem a continuar pagant l'augment de la contribució que van aprovar en 2016 i ara molt més en sous”. Per a Obiol, “es repeteix la història de sempre. Sempre que governen els socialistes augmenten la despesa i els impostos”. cal recordar que des de 2016, els veïns de Cabanes paguen 90.000 euros a IBI.

És més, en aquesta legislatura, Cabanes passa d'una de dedicació a dues dedicacions exclusives i una alcaldessa a temps mínim perquè va a dedicar-se al 100% a ser diputada provincial.

Així doncs, l'edil del PP ha assenyalat que “Virginia Martí percebrà el sou com a diputada provincial i també per assistència als plens de Cabanes. Els cabanyuts i cabanyudes li anem a seguir pagant a l'alcaldessa malgrat que va a dedicar el mínim temps al seu municipi perquè ha preferit la Diputació que l'alcaldia de Cabanes”.

Per als populars, “a l'alcaldessa li interessa més la seua carrera política i deixa tirats als votants que van confiar en ella”.

Pujar