elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Localitzen en bon estat a la veïna de Cabanes que va desaparéixer en eixir a passejar

Imatge d'arxiu de bombers del Consorci Provincial de Castelló
Imatge d'arxiu de bombers del Consorci Provincial de Castelló
  • La dona, que caminava amb crosses, ha passat tota la nit a la intempèrie fins que un helicòpter de la Guàrdia Civil l'ha trobada aquest matí

Aquest divendres al matí s'ha localitzat en bon estat a una dona amb mobilitat reduïda que havia desaparegut aquest dijous a Cabanes. Tal com ha informat el Consorci Provincial de Bombers, un helicòpter de la Guàrdia Civil ha trobat a la dona de 85 anys després de portar desapareguda quasi un dia des que isquera a passejar de la seua casa.

La dona, que caminava amb crosses, va eixir a passejar aquesta localitat de Castelló i després d'endinsar-se en una zona de Torrelasal, no va poder eixir. Allí ha romàs tota la nit a la intempèrie. La Guàrdia Civil l'ha localitzada finalment i ha avisat als bombers. Després de la revisió mèdica, la dona es troba en bon estat.

En les labors de cerca, a més de la Guàrdia Civil, han participat dues dotacions de bombers del parc Plana Alta, una unitat de bombers forestals de la Generalitat Valenciana i una Unitat Canina de Protecció Civil.

Pujar