9 de març de 2021 9/3/21

El PP de Cabanes sol·licita test davant la volta al col·le

El PP de Cabanes sol·licita test davant la volta al col·le - (foto 1)
  • Els populars remeten cartes a la conselleries de Sanitat i Educació perquè es facen proves serològiques davant l'inici del curs escolar

El Partit Popular de Cabanes ha remés dues cartes: una a la Conselleria d'Educació i una altra a la Conselleria de sanitat en la qual sol·licita que es realitzen test serològics a la comunitat educativa de la localitat.

Tal com explica l'edil del PP en la localitat, Ana Obiol, “els test són ara mateix l'única eina fiable per a poder fer una radiografia fiable dels quals passa i, per això, la forma més segura d'encarar la volta al col·legi”.

Per a la popular, és convenient, a més, que les proves es realitzen de manera periòdica ja que “els experts assenyalen que en el cas del Covid-19 els asimptomàtics són un problema per contagiar de manera silenciosa” i, en conseqüència, “els test serològics són una solució per a evitar mals majors”.

Cal afegir, a més, que el PP ha demanat al ple de la localitat que debata la possibilitat que es pose en marxa el servei d'infermeria escolar en el municipi. Un ple que estava previst per a agost i que no s'ha realitzat pel que “esperem que el ple aprove la proposta del PP i es demane a la Conselleria aquest servei tan beneficiós per a les famílies de Cabanes”.

Pujar