Castellano

Cabanes fixa el calendari d’obertura de les piscines i les platges

Cabanes fixa el calendari d’obertura de les piscines i les platges
  • Un litigi entre les empreses que optaven al contracte públic de salvament ha retardat la idea inicial d’apertura a mitjans de juny

  • La piscina obrirà demà 27 de juny i les platges ho faran el cap de setmana

L’Ajuntament de Cabanes ha conegut este mateix matí l’alçament de la prohibició d’obrir les piscines i les platges que ha retardat la posada en funcionament de les instal·lacions.

El litigi entre les empreses que optaven al contracte públic de salvament s’ha resolt finalment de forma favorable a l’empresa adjudicataria que s’ha posat immediatament a enllestir-ho tot per a poder obrir el més prompte possible. Així doncs, les piscines obriran demà 27 de juny a les 11 mentre que les platges ho faran el dissabte 29, coincidint amb la festivitat de Sant Pere.

La intenció de l’anterior equip de govern era obrir les instal·lacions el 15 de juny però els problemes entre les empreses han fet que l’obertura en esta data no haja estat possible. Des de l’ajuntament s’ha explicat personalment a les persones que han manifestat dubtes sobre quina era la situació de les piscines i les platges i s’ha demanat disculpes pel retard per causes alienes al treball del govern.

Pujar