Castellano

Cabanes comença els festejos taurins en les seues Festes d'Agost

Cabanes comença els festejos taurins en les seues Festes d'Agost
  MÉS FOTOS
  Cabanes comença els festejos taurins en les seues Festes d'Agost - (foto 2)
  Cabanes comença els festejos taurins en les seues Festes d'Agost - (foto 3)
  Cabanes comença els festejos taurins en les seues Festes d'Agost - (foto 4)

  La música de la Unió Musical Santa Cecilia de Cabanes va fer gaudir als veïns i veïnes de la localitat castellonenca amb motiu del concert “Clàssics del Rock i el Pop”, que va tindre lloc ahir en la plaça de la Casa de la Cultura.

  Tant els veïns com els visitants ho van passar en gran gràcies a les interpretacions de la Unió Musical Santa Cecilia de Cabanes, que van acostar la música a tota la població.

  Així mateix, els xiquets nascuts entre l'any 2006 i 2016 es van divertir en la carrera infantil organitzada pel Club Running Cabanes. Les promeses de l'atletisme de la localitat de Cabanes van tractar de demostrar la seua millor versió en la cita esportiva.

  D'altra banda, durant el matí de hui s'estrenen les casetes de fira en les què els xiquets ho passaran en gran amb els diferents llocs que se situaran en la plaça Constitució des de les 11 hores.

  A la mateixa hora se celebrarà l'esmorzar popular patrocinat per l'Associació Joves de Cabanes, que també tindrà lloc en la plaça Constitució.

  Els bous agafaran el protagonisme durant aquest dilluns, ja que se celebraran bous de carrer tant a les 12 com a les 18 hores. La ramaderia de Miguel Parejo proporcionarà els bous per a aquests esdeveniments.

  La misa als difunts de la població, el berenar dels jubilats de l'Associació de Pensionistes i Jubilats L’Arc Romà i la Nit de la Xulla, amb la participació del duo musical Pepe i María Jesús, seran els altres esdeveniments del dia.

  D'altra banda, demà, dimarts 6 d'agost, tornarà a haver-hi festejos taurins amb animals de la ramaderia de Germán Vidal i de Bous La Ribera SL. El teatre, la festa de l'espuma infantil i el teatre valencià completen la jornada festiva.

  Pujar