elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP de Cabanes celebra el compromís “real” de Marta Barrachina amb millores en la depuradora que superen el milió d'euros

El PP de Cabanes celebra el compromís “real” de Marta Barrachina amb millores en la depuradora que superen el milió d'euros
  • La portaveu del PP a Cabanes, Lucía García, celebra que després d'anys de “castic de PSOE i Compromís en la Diputació”, arriba el “moment dels fets amb inversions i obres reals”, indica

  • El projecte, adjudicat este dimarts per la Junta de Govern que presidix Marta Barrachina en Diputació, es preveu materialitzar en els exercicis 2024 i 2025. “Per fi les necessitats s'escolten”

La portaveu del Partit Popular a Cabanes, Lucía García, ha celebrat l'acord adoptat este dimarts per la Junta de Govern presidida per Marta Barrachina en la Diputació Provincial de Castelló que permetrà realitzar millores en la depuradora amb una inversió que supera el milió d'euros.

Ho ha fet després de conéixer l'acord que “respon a una demanda i necessitat històrica del nostre municipi que mai va ser atesa per la Diputació de PSOE i Compromís de la qual formava part, com a diputada provincial de Turisme, la que llavors era alcaldessa, Virginia Martí”. “Ha hagut de ser un govern sensible a les necessitats de Cabanes, el del Partit Popular de Marta Barrachina, el que per fi atén esta urgència que redundarà en el tractament de les aigües i el servici que es presta al municipi”.

Així ho ha considerat la portaveu del PP a Cabanes, Lucía García, qui recorda que “l'import de la inversió és considerable” i ha de permetre la inundabilitat de la depuradora. “La planta s'ha quedat en desnivell el que propícia l'acumulació d'aigües i a això se suma la seua proximitat a un barranc que, amb temporals, es desborda i nega la planta”.

Adjudicada a Facsa per un import d'1.073.622,44 euros, “les obres de millora serà una realitat en 2025. “Amb el suport del Consell, a través de l'Entitat de Sanejament d'Aigües Residuals, i la inversió de la Diputació que permetrà injectar 815.556,80 euros en 2024 i 258.065,64 euros en 2025”.

“Desitgem que este tipus d'exemples que no van condir en l'etapa de govern del Botànic ni tampoc en la qual van liderar els socialistes i Compromís al capdavant de la Diputació, es multipliquen amb l'arribada d'un Consell que, amb Carlos Mazón, escolta i que assega i resol de la mà de Marta Barrachina. A Cabanes continuarem defenent al nostre poble, perquè per a nosaltres no hi ha un altre objectiu”, ha declarat García.

Pujar