Castellano

El PP aconsegueix aprovar la modificació de la Llei de Costes en defensa de Torre la Sal

El PP aconsegueix aprovar la modificació de la Llei de Costes en defensa de Torre la Sal
  • La iniciativa presentada pel Grup Municipal de PP ahir en ple s'incorpora a la declaració institucional

El Partit Popular de Cabanes va aconseguir ahir aprovar la seua proposta de modificació de la Llei de Costas en llaures a salvar el poblat de Torre la Sal amenaçat pels enderrocaments promoguts pel PSOE. Ho va fer després de presentar una moció al ple i consensuar la incorporació de la mateixa a la declaració institucional aprovada en defensa de la singularitat d'aquestes cases.

Un patrimoni viu i singular “que mereix tot el futur que el PSOE li nega”. Ana Obiol, portaveu del PP a Cabanes, es va entrevistar amb l'alcaldessa moments abans del ple per a formalitzar la inclusió de l'acord de la moció en el text que finalment aprovaria la corporació en forma de declaració.

“És un pas més en defensa dels interessos del nostre patrimoni”. “Un pas més per a defensar els drets d'uns veïns als quals el PSOE els vol confiscar els seus habitatges”, ha declarat la regidora del PP. 

En aquest sentit, assenyala Obiol, des del PP confiem que la proposta que vam aprovar ahir i que el PP ha presentat al Senat “s'aprove per part de tots els grups amb l'objectiu de garantir la pervivència d'aquest nucli poblacional”. “És una joia de l'arquitectura tradicional valenciana que ha de preservar-se i és un dret, el dels seus propietaris, a conservar els seus immobles. El nostre esforç i compromís per a evitar l'excés d'un enderrocament”, ha conclòs Obiol.

Pujar