29 de novembre de 2020 29/11/20

Yaiza Capella i Àfrica Marín seran les màximes representants de la Falla Barri València

Yaiza Capella i Àfrica Marín seran les màximes representants de la Falla Barri València - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Burriana - Falles 2020 - F. B. València - Nomenament Falleres Majors
  Burriana - Falles 2020 - F. B. València - Nomenament Falleres Majors
  MÉS FOTOS
  Yaiza Capella i Àfrica Marín seran les màximes representants de la Falla Barri València - (foto 2)
  Yaiza Capella i Àfrica Marín seran les màximes representants de la Falla Barri València - (foto 3)
  Yaiza Capella i Àfrica Marín seran les màximes representants de la Falla Barri València - (foto 4)
  Yaiza Capella i Àfrica Marín seran les màximes representants de la Falla Barri València - (foto 5)

  Aquest dissabte la Falla Barri València va celebrar l'acte del nomenament oficial de les quals seran les seues màximes representants per a les Falles del 2020. Acte conduït per Goya Capella, Fallera Major de la comissió en 2013 i prima de la futura Fallera Major, la qual va ratificar en el càrrec de presidents a Marc Martí i en infantils a Laia Orenga.

  Seguidament es va llegir l'acta, on oficialment es va acordar nomenar Fallera Major Infantil a Àfrica Marín Piles, i igualment nomenar Fallera Major a Yaiza Capella Broch. Es va finalitzar l'acte de nomenament brindant els màxims representants juntament amb la resta de comissionats per un altre gran exercici faller carregat de molt bons moments.

  Àfrica Marín Piles, és una xiqueta de 10 anys, estudiant al C.E.I.P. Josep Iturbi on cursarà cinqué de primària en el pròxim curs escolar. Entre les seues aficions està el llegir, aprendre idiomes, fer esport, muntar a cavall i els animals en general, cal destacar que toca el violoncel.

  Ella va començar el seu Currículum faller l'any 2014, sent Cort d'Honor Infantil, on també ho va ser en els anys 2015, 2016, 2018 complint la seua major il·lusió en el 2020, any que espera que siga el seu major somni fet realitat, gaudint cada minut al costat de la seua Fallera Major Yaiza, Presidents, Corts d'Honor, família i tota la gran comissió de la Falla Barri València.

  Yaiza Capella Broch, és una jove de 27 anys, estudiant de tercer curs de Grau en Història i Patrimoni en la Universitat Jaume I de Castelló. Entre les seues aficions, es troba el llegir, passar el temps amb les seues amigues, anar a la platja a l'estiu i el senderisme per la muntanya.

  El seu Currículum va començar al 1998, on va ser Cort d'Honor Infantil, repetint al 1999, al 2002 va ser Dama de la Ciutat Infantil de la Reina Fallera Infantil de Borriana, en el 2004 Fallera Major Infantil de la veïna comissió de la Ravalera, i ja de major, al 2013 i 2015, va ser Cort d'Honor i en el 2017 va formar part de la Cort d'Honor de la Reina Fallera de Borriana. És en aquest nou exercici on ella veurà complida una il·lusió que quasi donava per perduda, el viurà amb molta intensitat, on espera gaudir de cada acte al màxim com a objectiu principal, especialment la setmana de falles, en la qual si és necessari ficar-se al llit una mica prompte, així ho farà per a poder estar al 100%. Yaiza postil·la que cal fer gala de la “*germanor” entre les falles i sobretot, molt “comboi”.

  Pujar