3 de juny de 2020 3/6/20

Vicent Aparisi es defensa: “No cobre un segon sou”

Vicent Aparisi es defensa: “No cobre un segon sou” - (foto 1)
  • El primer tinent d'Alcalde de Burriana aclareix que té dedicació exclusiva a l'Ajuntament i que no és agent immobiliari

Una pàgina web en la qual el primer tinent d'Alcalde de Burriana, Vicent Aparisi, s'ofereix com a agent immobiliari, ha deslligat una onada de crítiques que li ha obligat a aclarir públicament que es tracta “d’una malinterpretació” i que la seua dedicació a l'Ajuntament de Burriana és 100%, totalment exclusiva.

Així s'ha manifestat el també regidor de Via Pública i Esports -entre altres àrees de les quals és responsable- en ser preguntat per elperiodic.com aquest divendres en la trobada informativa que quinzenalment realitza el consistori amb els mitjans: “No he generat cap benefici perquè no he exercit com a tal ja que no tinc temps material, la meua dedicació és exclusiva a l'Ajuntament”.

En aquesta mateixa línia, Aparisi detalla que ho va consultar amb els serveis municipals i que, mentre no generara cap benefici, no era necessari que sol·licitara la compatibilitat al ple, motiu pel que no el va fer. El primer tinent aclareix que aportarà tota la documentació que justifique que no ha generat cap economia: “No he fet gens dolent ni he de defensar-me de res i estic patint una persecució personal i que he posat en mans de qui he de posar-les”.

L'oposició demana explicacions

Tant des del Partit Popular com de Ciutadans, s'ha demanat aclariments d'això. El Grup Municipal del Partit Popular a Burriana sol·licitava aquest dijous en comissió al regidor Vicente Aparisi que sol·licite la compatibilitat al ple per a exercir de regidor i agent immobiliari. “Si evidentment pretén exercir totes dues activitats, no pot cobrar una dedicació exclusiva de l'Ajuntament de Borriana. És de sentit comú”, ha assenyalat la regidora del PP a Borriana, Consuelo Suay.

Des de Ciutadans, la seua portaveu María Jesús Sanchís, ha criticat que "el regidor de Via Pública, Vicent Aparisi, tinga un sobresou en dedicar-se suposadament també a agent immobiliari".

Pujar