23 de setembre de 2020 23/9/20

El 'Nou viatge pel País Valencià' i les seves perspectives de futur

El 'Nou viatge pel País Valencià' i les seves perspectives de futur - (foto 1)
  • El saló de plens ha acollit l'acte de presentació del llibre amb l'assistència dels autors

MÉS FOTOS
El 'Nou viatge pel País Valencià' i les seves perspectives de futur - (foto 2)
El 'Nou viatge pel País Valencià' i les seves perspectives de futur - (foto 3)

El saló de plens l'Ajuntament de Borriana ha acollit aquesta vesprada la presentació del llibre el "Nou viatge pel País Valencià" de Nèstor Novell i Josep Sorribes.

El llibre editat per la Universitat d'Alacant, la Institució Alfons el Magnànim i Publicacions de la Universitat de València, ha estat presentat pels seus autors, que han estat acompanyats per l'alcaldessa, Maria Josep Safont, el regidor de Cultura, Vicent Granel, i el lingüista i vicepresident de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, Josep Palomero.

"El llibre realitza una indagació sobre la realitat social, econòmica i humana del País Valencià, i sobre les seves perspectives de futur", ha explicat l'Ajuntament en un comunicat. Comarca a comarca, amb àmplies incursions històriques, en diàleg amb interlocutors locals i aportació de la bibliografia precedent, es presenta un quadre de conjunt de les possibilitats i dificultats actuals del territori valencià. La presentació ha plantejat un debat sobre la situació del territori valencià que ha animat els presents.

 

 

 

 

 

 

 2 comentaris
tonichu
tonichu
16/12/2017 08:12
Aon esta??

El pais valencia??' aon esta aixo??

Pujar