10 de juliol de 2020 10/7/20

Els veïns de Burriana ja tenen data per a comprar les entrades de l'Arenal Sound 2020

Els veïns de Burriana ja tenen data per a comprar les entrades de l'Arenal Sound 2020 - (foto 1)
  • El festival acaba d'anunciar quin dia eixiran a la venda els abonaments per als empadronats a Burriana i on podran adquirir-los

MÉS FOTOS
Els veïns de Burriana ja tenen data per a comprar les entrades de l'Arenal Sound 2020 - (foto 2)
Els veïns de Burriana ja tenen data per a comprar les entrades de l'Arenal Sound 2020 - (foto 3)

L'Arenal Sound acaba d'anunciar la data en la qual els empadronats a Burriana podran comprar les entrades de l'edició 2020 que se celebrarà del 28 de juliol al 2 d'agost. Així, la data perquè els veïns de Burriana puguen fer-se amb l'abonament és el 17 d'octubre.

Tots aquells que vulguen fer-se amb l’entrada hauran d'acudir de 12h a 20h al Llar Faller. Això sí, des de l'organització recorden que cal complir dos requisits: “És necessari estar empadronat a Burriana i només es poden comprar un màxim de 2 abonamentsper persona i DNI”.

És aquesta última condició, la que l'any passat va fer que moltes persones mostraren la seua indignació al no poder delegar la compra dels abonaments en una altra persona. L'any passat en aquesta jornada de venda exclusiva per als veïns de Burriana, es van vendre més de 7.000 entrades i es van arribar a formar grans cues.

Els veïns de la localitat podran fer-se amb les entrades tres dies abans que la resta dels assistents, ja que l'abonament general ix a la venda el diumenge 20 d'octubre a les 12:00h. Cal recordar que en aquesta nova edició per primera vegada els menors de 18 anys no podran accedir al festival, tal com els avançava elperiodic.com.

Pujar