4 de juny de 2020 4/6/20

Dos veïns de Burriana fingeixen un accident de trànsit per a cobrar el segur

Arxiu
Arxiu
  • Un tercer va veure com una recol·lectora estava produint danys a un altre vehicle, estant els dos amos allí presents, per la qual cosa va avisar a la Policia

Agents de la Policia Local de Burriana han obert diligències per un presumpte delicte d'estafa a dos veïns de Burriana que es trobaven simulant un accident de trànsit, presumiblement per a reclamar a la companyia d'assegurances la reparació d'uns danys preexistents.

Els fets es van produir sobre les 10h del matí del dissabte passat als voltants de l'avinguda del Transport, quan els agents van ser alertats per un veí que va manifestar que estava veient com el conductor d'una recol·lectora estava produint danys deliberadament a un altre vehicle, un Volkswaguen Golf de color roig, mentre estaven allí presents els dos conductors pendents per a procedir posteriorment a confeccionar el comunicat amistós de declaració d'accident.

En arribar els agents van aconseguir identificar un dels implicats, el qual ni tan sols tenia la seua preceptiva còpia de la declaració amistosa d'accident, cosa que reforça la tesi del frau.

La Policia Local ha donat compte dels fets al Lloc Principal de la Guàrdia Civil de Burriana per a prosseguir la investigació a fi i efecte que el Jutjat de Guàrdia òbriga les corresponents diligències prèvies per un presumpte delicte d'estafa.

Cal ressenyar que l'estafa està castigada pel Codi Penal amb la pena de presó de 6 mesos a tres anys. Aquest tipus de fets genera anualment pèrdues milionàries a les companyies d'assegurances i perjudica la resta de clients, ja que en elevar els nivells de sinistralitat provoquen una alça del preu de les primes que acaba perjudicant la resta d'assegurats.

Pujar