27 de novembre de 2020 27/11/20

Les vaques de les festes de Borriana portaran un geolocalitzador per si es perden

Les vaques de les festes de Borriana portaran un geolocalitzador per si es perden  - (foto 1)
  • Borriana ha decidit prendre aquesta mesura per a les pròximes festes de la Misericòrdia i evitar així que succeïsca el mateix que amb Rebeca

Què va ser de Rebeca?; Vagarà per les pastures de la Plana Baixa?; Haurà viatjat fins a Astúries?; Seguirà esperant per a reaparèixer en les pròximes festes i ser la protagonista indiscutible? Són moltes les preguntes que els veïns de Borriana ens hem formulat en relació amb la vaca més famosa de la història de la ciutat -i possiblement de tota la Comunitat.

Però la veritat és que a dia d'avui, quasi mig any després, encara no se sap gens sobre el cap de bestiar que ens va mantenir en suspens durant setmanes i a la qual imaginem fugint a l'estil 'Telma i Louis' de policia, bombers, gossos i drons.

I perquè açò no torne a succeir, Borriana ha pres una decisió que canviarà la destinació de les pròximes vaques que pretenguen seguir el deixant que ens va deixar Rebeca: es van a incorporar xips amb localitzador GPS en tots els caps de bestiar de les festes de la Misericòrdia. Un xip que no afectarà a la salut de la vaca ja que ho portarà enganxat a la campana del coll i a penes serà visible.

L'empresa 'on estarà?' ha sigut l'adjudicatària d'aquesta contracta a la qual s'han presentat una desena d'empreses del sector de la geolocalitzación com 'No sé on estic', 'per allà està' i 'tira recte a la dreta'. Totes elles, referents en la localització mitjançant l'última tecnologia existent.

Però, qui serà l'encarregat de portar el dispositiu que localitzarà a aquestes vaques en cas de pèrdua? El responsable serà una penya o falla de Borriana que es triarà en els pròxims dies.

Per a açò, totes les penyes i falles que vulguen encarregar-se d'aquesta gran responsabilitat hauran de preparar un paella per a l'elperiodic.com i aquest equip serà l'encarregat d'avaluar la que més bona estiga i, per tant, el responsable de vetlar per l'adequada ubicació de tota vaca que trepitge Borriana. Per a més informació, consulta les bases en este enllaç.

 2 comentaris
Divertimento
Divertimento
29/12/2017 07:12
MUY FESTIVO

Ha sido una ocurrencia muy festiva, acorde con el evento. Poner un geolocalizador a las vacas. La verdad es que habría que preguntarse si se les pierde la campana del cuello que se tendrá que hacer en la próxima ocasión.

Pujar