Castellano

Uber Eats ja està disponible a Burriana, Benicarló, Benicàssim, Oliva i Vinaròs

Uber Eats ja està disponible a Burriana, Benicarló, Benicàssim, Oliva i Vinaròs
  • Aquesta app de menjar a domicili ja opera en més de 40 localitats valencianes i treballa amb més de 2.500 restaurants

Uber Eats, l'app de menjar a domicili d'Uber, continua la seua expansió a la Comunitat Valenciana, i des d'avui està disponible a Borriana, Benicarló, Benicassim, Oliva i Vinaròs. Els usuaris ja podran gaudir a casa, en l'oficina o en qualsevol punt de la ciutat del seu menjar favorit descarregant l'app o a través d'ubereats.com.

“Estem molt contents de continuar creixent a la Comunitat Valenciana. Uber Eats és una nova opció pràctica i senzilla per a demanar menjar a domicili. L'usuari pot personalitzar la seua aplicació al seu gust i saber en tot moment on està la seua comanda, que arribarà en uns 30 minuts de mitjana”, explica un portaveu d'Uber.

En aquesta primera fase de llançament, Uber Eats compta en Benicassim amb establiments locals de referència com La Casa dels Menjars, Pizzeria Florència o La Unió Borriana; mentre que a Borriana estan disponibles Aromes de l'Índia o Servei d'àpats Inma Costa, entre altres. A Benicarló els usuaris podran gaudir de plats de restaurants com Namasté o Pizzeria Camilo’s Taglio; Fortuna II a Oliva, Chaouen o Foster’s Hollywood a Vinaròs, a més de cadenes internacionals com Burger King o McDonald’s situats en aquestes localitats.

Uber Eats ja opera en més de 40 localitats i ciutats de la Comunitat Valenciana, on treballa amb més de 2.500 restaurants de tota la regió. El servei està disponible de dilluns a diumenge a qualsevol hora que els restaurants estiguen operatius i el cost d'enviament és variable segons la localització del restaurant.

Pujar