29 de setembre de 2020 29/9/20

PP: “El tripartit que va garantir el rescat social als veïns les imposa una pujada del 14% en els fems en tres anys de mandat”

PP: “El tripartit que va garantir el rescat social als veïns les imposa una pujada del 14% en els fems en tres anys de mandat” - (foto 1)

  Les tres forces polítiques que el 13 de juny de 2015 van pactar el repartiment del govern de Borriana i van enarborar en el seu discurs el rescat social com a eix vertebrador de la seua política són les mateixes que “en tres anys de mandat els imposaran als veïns un increment acumulat del 14% en la taxa del fem”.

  “Si el que van garantir era que venien a salvar a les persones, no entenem com el que en la pràctica estan fent és imposar-los més càrregues fiscals”. “Si aqueixa era l'anunciada política social, és comprensible que la ciutadania se senta estafada”.

  Juan Fuster, regidor i portaveu del Grup Municipal del Partit Popular a Borriana, ha explicat com la taxa de fems ha anat augmentant el seu cost per al ciutadà en tres exercicis fiscals. En 2016 ho va fer amb un augment del 4,23%, en 2017 va pujar un 3,44% i en 2018 ho farà amb un 6,5%. “Ens sorprèn que des del tripartit es justifique l'augment de la taxa per l'increment de l'IPC. Sobretot, perquè som l'únic municipi que forma part d'aquest consorci de fems que imposa als ciutadans la pujada en lloc de ser el propi consistori el que assumisca l'increment i ho finance a través de la hisenda pública”.

  Des del Grup Municipal del Partit Popular lamenten que el tripartit, “en lloc d'invertir en les famílies, els tendisca la mà únicament per a posar la cassola i cobrar-los”. “Solament saben gastar, no invertir en els nostres ciutadans. I creiem que els veïns són els millors gestors dels seus estalvis, per açò haurien de ser a ells als quals se'ls injectaren rebaixes fiscals per a dotar-los de liquiditat i capacitat econòmica”.

  “El nostre desig és recordar al tripartit quin era el seu objectiu quan va arribar al consistori, perquè semblen que se'ls ha oblidat. Eren les persones, no les butaques. Esperem que ho recorden perquè els veïns ho agrairien en les seues butxaques”, ha declarat Fuster.

   1 comentari
  QUIN CIRCO
  QUIN CIRCO
  26/10/2017 01:10
  QUE RISA

  La resposta al titular de l´article es..........I senyores i senyors els fems están repartits per tot el poble que mes brut i impresentable no pot estar, aixina estava i aixina seguix. Quina poca vergonya tindre el poble tant sumament brut. Este matí he passat per un carrer que de tantes defecacions que hi havien feia hasta pudor, les mateixes veines de ixe carrer estaven comentant-ho entre elles i la indignació que teníen era gran, i en tota la raó. Estem pagant per a que se neteje el poble i el poble esta brut, aço com a minim es una incongruencia, no? o que?.........

  Pujar