22 d’octubre de 2020 22/10/20

PP: “El tripartit destina una patrulla de la Policia Local a vigilar La Paperera després d'adequar el terreny com dipòsit de vehicles”

PP: “El tripartit destina una patrulla de la Policia Local a vigilar La Paperera després d'adequar el terreny com dipòsit de vehicles” - (foto 1)

  El tripartit que s'ha repartit el govern de Borriana ha decidit destinar una patrulla de la Policia Local a realitzar labors de vigilància en La Paperera amb l'objectiu de custodiar el parc de vehicles que s'emmagatzema en aquests terrenys. “Hem pogut comprovar com de forma permanent es destina una patrulla d'agents a aquest espai que el tripartit ha decidit convertir en magatzem municipal de vehicles”, ha explicat Ana Montagut, regidora del PP a Borriana. “I el nostre temor és que aquest tipus de labors vaja en detriment de la seguretat i serveis que es presten en el casc urbà”.

  La regidora ha fet aquestes valoracions després de comprovar la presència permanent d'agents en La Paperera. “Anem a consultar com ha afectat aquest tipus de serveis al quadrant general de patrulles de Policia Local, perquè el que no volem és que aquests serveis afecten als controls i vigilàncies que es presten a la resta de la ciutat”. De fet, si es té en compte que són tres les patrulles de servei que de forma ordinària estan operatives a Borriana, una en el districte marítim, una altra en casc urbà i una tercera en polígons, “és evident que dedicar un servei fix a la Paperera detrae patrulles d'altres punts del terme municipal”.

  La decisió del tripartit de convertir La Paperera en dipòsit de vehicles ha provocat que mes a mes s'incremente el parc mòbil allí existent. Motocicletes, turismes, furgonetes... s'acumulen en aquest terreny municipal que malgrat estar barrat requereix d'una vigilància, “donat que els robatoris de peces o els danys que el vandalisme o delinqüència puguen provocar sobre els mateixos són responsabilitat de l'organisme que els custòdia: l'Ajuntament de Borriana”.

  En aquest sentit, des del Grup Municipal del Partit Popular “anem a consultar com s'han organitzat les ordres de servei, durant quant temps està previst que s'apliquen aquestes vigilàncies fixes en La Paperera i quin és el grau d'afecció que la decisió del tripartit té sobre la resta de serveis que es realitzen en el terme municipal”, ha declarat Montagut.

   2 comentaris
  Zasssssscaaaa
  Zasssssscaaaa
  20/09/2017 08:09
  Desde Gijón

  El zasca se ha oido hasta el Gijón.

  Pujar