5 de desembre de 2020 5/12/20

El PP també ix derrotat a Burriana

El PP també ix derrotat a Burriana - (foto 1)
  • Vox obté el quart lloc en localitat castellonenca, per davant d'Unides Podem

La derrota del Partit Popular en les eleccions generals també s'ha extrapolat a la localitat castellonenca de Burriana, on els populars han obtingut el segon lloc amb el 20,67% dels vots, molt lluny dels 27,3% recol·lectats pel PSOE, que també en el municipi ha sigut la formació més votada. Majoria conservadora d'un 52,67% sumant PP, Ciutadans i Vox, mentre que el bloc d'esquerres es queda en un 46,23%.

A més, dels 16.680 ciutadans que han exercit el seu dret al vot en el municipi, el 17.68% ho ha fet a favor de Ciutadans. Queda així per tant el partit presidit per Albert Rivera en tercera posició, com ha ocorregut a nivell general en la resta d'Espanya.

Diferents no obstant això han sigut els resultats de Vox i Unides Podemos, ja que el partit d'extrema dreta ha obtingut a Burriana el quart lloc amb el 14.32% dels vots, la qual cosa el situa per davant de la formació habitada, que ha descendit en la localitat castellonenca al cinqué lloc, amb el 12.25% dels vots. Aquest resultat sorprén per tant en comparació a les dades generals, que mostren a Unides Podem en el quart lloc.

Per part seua, Compromís ha sigut la formació pitjor parada, ja que a penes ha aconseguit el 5.08% dels vots dels borrianencs.

Pujar