elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un supermercat en la Terraza Payá de Borriana

Un supermercat en la Terraza Payá de Borriana
  • Una coneguda gran superfície ha comunicat a l'ajuntament la seua intenció de construir un nou punt de venda

L'actual aparcament de la Terraza Payá de Borriana podria convertir-se en un supermercat. L'empresa hauria comunicat a l'Ajuntament la seua intenció de construir un nou punt de venda en esta localització, en la qual actualment hi ha un estacionament regulat.

De moment, no hi ha cap notícia oficial encara que el tema estaria tractant-se des de fa més d'un any. De fet, l'empresa ha realitzat un estudi de mercat que ja estaria molt avançat i hauria realitzat enquestes entre els veïns per a estudiar la seua viabilitat. Ha sigut açò últim el que ha fet córrer el rumor. Encara que no és la primera vegada que es reben propostes per a usar esta parcel·la, el fet que es vulga construir un supermercat sí ho és.

Preguntats sobre aquest tema, des de l'Ajuntament de Borriana sí confirmen que hi ha una empresa interessada en este espai i que esta s'ha posat en contacte amb l'equip de govern. De moment no donen noms ja que "està tot en l'aire" i deixen clar que la prioritat són els veïns de Borriana: "En el cas que calguera fer alguna cosa, no oblidem que és sòl públic i l'Ajuntament no va a vendre ni donar concessions si no es recupera este espai i, a més, amb compensacions", explica a elperiodic.com el regidor de Via Pública, Vicent Aparisi.

En este sentit, en cas que finalment la notícia es fera oficial, l'equip de govern ho té clar: "Les coses es farien bé des del principi, amb les consultes pertinents i consensuant amb la resta de grups en l'Ajuntament", defensa Aparisi.

Entre les idees que estaria sospesant l'ajuntament estaria la d'aprofitar esta construcció per a donar una nova imatge a la zona, més modernista així com realitzar un pàrquing en pisos superiors, un espai municipal polifucional... entre altres plans que s'estarien plantejant.

De moment no hi ha res oficial encara que els rumors es van estenent i el supermercat estaria tancant l'assumpte amb l'estudi de mercat ja a punt d'acabar.

comentari 1 comentari
Cala
Cala
03/11/2017 10:11
Más de lo mismo

Sres. esto es más de lo mismo. La terraza Payà era en un principio un parking al medio de la ciudad para poder aparcar , qué sitio nos falta , ahora de repente se da la vuelta a la tortilla , y tenemos supermercado. No es esto parecido a lo del arenal ? Tanto que este tripartito “ DICE” que piensa en la gente de Burriana , pues nos ha vendido otra vez . Vergüenza de lo que estáis haciendo “ TRIPartito .

Pujar