2 de desembre de 2020 2/12/20

El PP sol·licita la neteja de la llera del Riu Ana per a evitar desbordaments i inundacions

El PP sol·licita la neteja de la llera del Riu Ana per a evitar desbordaments i inundacions - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El PP sol·licita la neteja de la llera del Riu Ana per a evitar desbordaments i inundacions - (foto 2)

  El regidor del Grup Municipal Popular ha urgit a l'equip de govern tripartit a iniciar els treballs de neteja de la llera del riu Ana per a evitar inundacions davant els episodis de fortes pluges que solen registrar-se en el mes de setembre.

  Davant aquesta circumstància i, després de constatar que no s'han dut a terme durant tot l'any labors de neteja i condicionament en la zona que presenta mala herba i vegetació de grans dimensions que obstrueixen la desembocadura, el regidor del PP, Carlos Solá, preguntarà al regidor socialista delegat de l'àrea de Medi ambient, Bruno Arnandis, si s'han iniciat ja les gestions per a reclamar a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer la neteja i el condicionament del riu i la seua desembocadura a fi d'evitar riscos davant una previsible gota freda.

  Solá ha demanat a Arnandis que en cas que la Confederació no “moga fitxa” sol·liciten permís perquè des de l'ajuntament “puguem dur a terme la neteja i l'adequació amb els nostres propis mitjans, ja que cal aprofitar l'estiu per a netejar a fons les lleres així com dur a terme actuacions de manteniment durant el tot l'any per a evitar desbordamentss i inundacions davant fortes pluges”.

   1 comentari
  abejonejo
  abejonejo
  28/07/2017 07:07
  Cuanto iluminati

  Carlos Solà preguntará? osea, asistirá a las comisiones? aleluya! No se puede entrar a limpiar el rio, preguntale a Sancerni que le pasó.

  Pujar