30 de novembre de 2020 30/11/20

El PP sol·licita hissar les banderes a mitja asta en senyal de respecte per les víctimas del Covid-19

El PP sol·licita hissar les banderes a mitja asta en senyal de respecte per les víctimas del Covid-19 - (foto 1)
  • El Grup Municipal del PP proposa a l'alcaldessa que atenga una mesura en senyal de duel pels morts que municipis com Onda o Vila-real ja han adoptat

El Grup Municipal del Partit Popular a Burriana  ha sol·licitat a l'alcaldessa de la localitat, la socialista Mª Josep Safont, que hisse les banderes a mitja asta en assenyala de respecte per les víctimes del coronavirus. La mesura, que ja ha sigut adoptada per desenes d'ajuntaments de la província, com és el cas d'Onda o Vila-real, té per objectiu “manifestar el profund respecte, afecte i duel cap als familiars de víctimes mortes per aquesta pandèmia”, ha assenyalat Alejandro Clausell, regidor del PP.

Des del PP consideren que l'acció “és una mostra d'afecte i afecte cap a tots els que han patit directament aquesta malaltia”. “Estem amb els nostres veïns, amb les famílies que tenen a un ser estimat entre els malalts. Als qui han perdut a un familiar”. “El nostre més sentit condol. El nostre respecte i abraçada en uns moments tan crítics com aquest”.

La iniciativa, posada en valor pel president del PP en el Congrés dels Diputats, Pablo Casado, ha rebut la resposta immediata de milers de municipis de tota Espanya. Alguns d'ells fins i tot han arribat a penjar crespons negres d'unes banderes que onegen a mitja asta.

“Confiem que aquesta acció, que és una mostra de respecte cap a totes les famílies i víctimes, siga atesa. Sensibilitat i suport en uns moments tan crítics especialment per als nostres majors, que mereixen tot l'afecte, l'atenció i la protecció en un confinament necessari per a garantir que guanyem aquesta lluita contra el virus”, ha declarat Clausell.

Des del PP de Burriana han reiterat l'absoluta lleialtat a les mesures institucionals adoptades fins hui sense que per això hagen deixat de proposar “iniciatives i mesures útils per a les famílies de la nostra ciutat, tant en l'àmbit social com en l'econòmic”. Així les coses, “esperem que prompte PSPV i Compromís convoquen un ple telemàtic per a poder aprovar, després de quinze dies de bloqueig de l'activitat municipal, mesures útils i eficaces per a garantir que Borriana li guanya la lluita a la crisi sanitària però també a l'econòmica”.

Pujar