elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Soledad Vélez fa ressonar la segona jornada de l'emac a Burriana

Soledad Vélez fa ressonar la segona jornada de l'emac a Burriana
  • Menta plena l'escenari del jardí arqueològic amb les seues guitarres

Galeria de fotos
Emac. 2021 Burriana. Jornada dissabte
Emac. 2021 Burriana. Jornada dissabte
MÉS FOTOS
Soledad Vélez fa ressonar la segona jornada de l'emac a Burriana - (foto 2)
Soledad Vélez fa ressonar la segona jornada de l'emac a Burriana - (foto 3)
Soledad Vélez fa ressonar la segona jornada de l'emac a Burriana - (foto 4)
Soledad Vélez fa ressonar la segona jornada de l'emac a Burriana - (foto 5)

Després de la jornada inaugural del divendres, l'emac va viure ahir dissabte una jornada maratoniana amb música al llarg de tot el dia, que va durar des del matí fins a les primeres hores de la nit. La xilena Soledad Vélez va ser l'encarregada de posar el punt àlgid en la marató musical de Burriana amb els seus temes ‘Pervers’ i ‘El teu millor amic’.

L'interior del CMC La Mercé va anar anit el protagonista amb fins a tres tipus de música. Els madrilenys VVV (Trippin’you) que es defineixen com neo-bakalas, van pujar a l'escenari amb el trio Elinor Almenara, Adrián Bremmer i San Fierro.

També es van pujar a l'esceneario TMATNB, el trio electrònic barceloní amb la seua particular nota castellonenca. Amb ells, va tornar la música electrònica al claustre de la CMC La Mercé, ja que no és la primera vegada que s'experimenta amb ella entre les columnes del seu pati.

Per part seua, en l'escenari emac. del jardí arqueològic van sonar les guitarres de la mà de Menta, que ha tingut una gran acceptació, així com l'aroma a punk ochentero dels valencians Setmana Santa.

Aquests han sigut uns concerts adaptats a la situació sanitària, però que no han impedit que els assistents gaudiren de la música en directe que tant de temps havia estat apartada dels escenaris.

D'altra banda, en la plaça van sonar els dj’s Els Dominguito, vinguts des de Sevilla, Tormix, Fexilio1/4 i Juan Soler. Els concerts del jardí, així com la programació de l'emac.bar, són de lliure accés fins a completar aforament i tots els recintes tenen control d'aforament, tal com marca la normativa sanitària.

Avui diumenge, la música torna a sonar al jardí arqueològic amb l'artista local, Tatiana Javaloyes, a la qual li seguirà Capricorn Un. El festival es tanca el diumenge, aquesta vegada en el Teatre Payà de Burriana, a causa de la situació sanitària i les convenients mesures per a mantenir les distàncies de seguretat, amb les actuacions de Maria Jaume i Rigoberta Bandini.

Pujar