28 de setembre de 2020 28/9/20

Sergio García Dols guanya el Gran Premi de la Comunitat Valenciana 2019 en la categoria de Moto3

Sergio García Dols guanya el Gran Premi de la Comunitat Valenciana 2019 en la categoria de Moto3 - (foto 1)
  • El borrianenc ha aconseguit l'última victòria de la temporada molt renyida ja que ha quedat a tan sols cinc mil·lèsimes de segon per davant d'Andrea Migno

MÉS FOTOS
Sergio García Dols guanya el Gran Premi de la Comunitat Valenciana 2019 en la categoria de Moto3 - (foto 2)

El borrianenc Sergio García Dols ha fet aquest diumenge historia en el món de les motos. Amb tan sols 16 anys, el pilot de l'Estrella Galícia ha guanyat el Gran Premi de la Comunitat Valenciana 2019 en la categoria de Moto3. El pilot de l'Estrella Galícia ha aconseguit l'última victòria de la temporada i molt renyida ja que ha quedat a tan sols cinc mil·lèsimes de segon per davant d'Andrea Migno.

Una carrera de vertigen i que ens ha tingut a tots en suspens fins a l'últim moment i amb una frenada en l'última corba del circuit que ha sigut excel·lent. Xavier Artigas també es puja al podi en la categoria més xicoteta del motociclisme en un tercer lloc degut a un xicotet error al final.

Un dia històric per a aquest esport i, sobretot, per a Sergio García Dols, a qui se li augura un prometedor futur com a pilot. Pots veure l'entrevista que elperiodic.com li va fer fa uns mesos ACÍ.

Pujar