1 de desembre de 2020 1/12/20

La segona jornada de l'EMAC de Borriana torna a destacar pel nivell dels grups i dj's que formen el cartell de 2017

La segona jornada de l'EMAC de Borriana torna a destacar pel nivell dels grups i dj's que formen el cartell de 2017 - (foto 1)
  • Organització i regidoria de Cultura es mostren 'molt satisfets de poder portar fins a la ciutat a referents dins de l'escena indie i electrònica i poder fer-ho de forma totalment gratuïta'

Galeria de fotos
Burriana - EMAC - Sábado Mañana
Burriana - EMAC - Sábado Mañana
MÉS FOTOS
La segona jornada de l'EMAC de Borriana torna a destacar pel nivell dels grups i dj's que formen el cartell de 2017 - (foto 2)
La segona jornada de l'EMAC de Borriana torna a destacar pel nivell dels grups i dj's que formen el cartell de 2017 - (foto 3)
La segona jornada de l'EMAC de Borriana torna a destacar pel nivell dels grups i dj's que formen el cartell de 2017 - (foto 4)
La segona jornada de l'EMAC de Borriana torna a destacar pel nivell dels grups i dj's que formen el cartell de 2017 - (foto 5)

La segona de les tres jornades en les quals se celebra la segona edició del festival EMAC de Borriana, ha tornat a confirmar el nivell aconseguit dins del cartell que s'oferix al voltant de l'edifici del CMC La Mercè tan sols un any després de la seua estrena com a festival a la ciutat.

Tal com va succeir el divendres i també tindrà lloc el diumenge, l'acció s'ha iniciat en el festival amb la celebració d'un nou taller artístic, en aquest cas, 'Mi Ciudad ' que ha arribat a Borriana de la mà de Arquilecturas, i en el qual s'ha pogut veure una ciutat 'diferent ' conformada només a base de cartró.

La música ha començat a ressonar en el barri de la Mercè a partir de les 12:00 de migdia amb les 'vermouth sessions ' organitzades en l'escenari plaça al costat de les Streetfoods situades junt al CMC La Mercè. Amb el protagonisme en els plats d'artistes del nivell de Equisdé o Howpopisnow dj's, els assistents al festival que a aquesta hora del migdia es concentraven en gran nombre en l'EMAC han gaudit i premiat les sessions amb llargs aplaudiments. Especialment l'oferida per Dj Coco, que sorprenia a més d'un tant per l'horari com per la gratuïtat de totes i cadascuna de les programacions del festival. Així, gent arribada des de València o Barcelona comentava 'el luxe de gaudir de forma gratuïta i en horaris tan especials com aquests de referents en aquest tipus de música '.

Ja en la sobretaula, l'atenció s'ha desplaçat fins a l'escenari emac situat al pati de l'edifici de Cultura, en el qual han obert el foc els Red Tree per després anar veient com creixia el nombre de públic en les actuacions de Geografies, Marion Harper o Bearoid, als quals han seguit Museless i Vini & Kim dj's que han tancat el segon dia d'EMAC. Encara així, per a la nit, els que encara estaven disposats a gaudir del gran nivell oferit pel festival, han pogut gaudir de la segona de les festes Off Festival celebrades en el Naraniga.

Tal com assenyalava el regidor de Cultura, Vicent Granel, durant la celebració dels concerts de la vesprada, 'estem rebent molts comentaris sobre el nivell que s'ha aconseguit en tan sols dos anys d'EMAC, i per això estem molt satisfets de veure com, gràcies a l'esforç conjunt d'organitzadors, Ajuntament i empreses col·laboradores, es pot oferir de forma gratuïta tota aquesta mostra d'art contemporani i música a la nostra ciutat '.

Per al diumenge, s'espera que els plats encara més forts del festival, que arribaran durant la vesprada amb les actuacions de CARLA, Half Waif i com a colofó Christina Rosenvinge, acaben per confirmar el 'fulgurant creixement d'un festival que vista la resposta estem segurs que se celebrarà durant molts anys a Borriana ', com ha conclòs Granel.

Pujar