30 de novembre de 2020 30/11/20

Sanchís reclama "retornar als veïns l'indegudament cobrat per les plusvàlues"

Sanchís reclama "retornar als veïns l'indegudament cobrat per les plusvàlues" - (foto 1)

  La portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Borriana, María Jesús Sanchís, ha reclamat "retornar als veïns l'indegudament cobrat per les plusvàlues, tal com ha assenyalat la sentència del Tribunal Constitucional (TC)". "Des de Cs ja presentarem una iniciativa en el ple que va ser rebutjada per l'equip de Govern en aquest sentit", ha recordat l'edil, qui ha valorat que "no obstant açò, al tripartit no sembla preocupar-li retornar el que és dels veïns i açò és una irresponsabilitat".

  "La regidoria d'Hisenda hauria de posar-se les piles en aquest tema ja que hi ha sentència ferma i, per tant, estan obligats a retornar els diners als afectats", ha explicat Sanchís. En aquesta línia, l'edil ha animat "a aquells veïns que han venut el seu habitatge que reclamen a l'Ajuntament la devolució i els diners que, al cap i a la fi, els pertany".

  "Els diners dels veïns on ha d'estar és en les seues butxaques per açò, des de Cs hem vingut denunciant aquest tema al llarg de tota la província", ha explicat la portaveu. Així, Sanchís ha resolt que "l'equip de Govern no puga estar fent oïdes sordes als tribunals eternament i tard o d'hora hauran de complir la llei".

   1 comentari
  Astérix
  Astérix
  04/06/2017 12:06
  Ni idea

  Esta señora no tiene ni una idea propia; solo sabe copiar y a veces mal. Es la voz de su amo y tiene varios. Esta buscando su puesto en el PP. Ojo!!

  Pujar