23 de setembre de 2020 23/9/20

Safont obri el butlletí municipal 'El Pla' als col·lectius i associacions de Borriana

Safont obri el butlletí municipal 'El Pla' als col·lectius i associacions de Borriana - (foto 1)
  • Proposa que les entitats, col·lectius i associacions locals sense ànim de lucre de caràcter social, veïnal, festiu o cultural, disposen d'un espai fix mensual en el BIM

El Butlletí d'Informació Municipal (BIM) 'El Pla' de Borriana serà participatiu i disposarà d'un espai mensual suficient, segons les necessitats, per a les aportacions informatives que les entitats, col·lectius i associacions locals sense ànim de lucre de caràcter social, veïnal, festiu o cultural, vulguen aportar per a la publicació, segons ha anunciat l'alcaldessa de la ciutat i directora de la publicació, Maria Josep Safont.

Es tracta, ha assegurat, d’una “proposta que implica fer partícip la ciutadania” perquè els col·lectius tinguen “veu pròpia” en el butlletí municipal i per això ha convidat totes les entitats de caràcter local a participar amb les seues aportacions.

Per a l'alcaldessa, Borriana és una ciutat dinàmica en molts vessants i aspectes com el cultural, social, comercial, esportiu o veïnal, per això amb aquesta iniciativa, ha assegurat, es pot “fomentar i reforçar encara més la implicació de la ciutadania perquè siga més partícip i al mateix temps puga donar a conèixer la seua activitat, les inquietuds i les seues reivindicacions”.

Així, els col·lectius comptaran amb una secció oberta fixa de fins a dues de les 36 pàgines cada mes dins del butlletí d'informació municipal sota el nom de 'La nostra veu'.

Aquesta iniciativa serà efectiva en el BIM que es publicarà el mes d'octubre, raó per la qual a partir del mes de setembre els col·lectius i associacions ja podran enviar els seus escrits i fotos al correu electrònic: prensa@burriana.es

Safont ha recordat que el BIM és una “eina informativa per a donar a conèixer a la ciutadania les actuacions desenvolupades i impulsades per l'administració local i en quin punt estan els principals projectes i l'acció de Govern municipal”, i també aglutina la informació municipal de caràcter general.

Així mateix, El Pla editat per l'Ajuntament amb caràcter mensual és una publicació gratuïta, en format de revista il·lustrada, que la ciutadania pot trobar periòdicament en les oficines municipals i altres dependències habituals.

A més es pot descarregar la versió digital dels butlletins en format PDF, i fins i tot descarregar els d'anys anteriors, a través del web municipal https://www.burriana.es/va/ 

Pujar