elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP reivindica un “projecte seriós” per a peatonalitzar el centre de Borriana

El PP reivindica un “projecte seriós” per a peatonalitzar el centre de Borriana

  El PSPV de Borriana va evidenciar ahir davant desenes de veïns de la zona centre que "ni té projecte ni guió per al futur de la ciutat". En opinió del regidor del Grup Municipal del PP de Borriana, Alejandro Clausell, "convocar als residents per a vendre fum demostra que qui està al capdavant del consistori manca de model i és incapaç de generar oportunitats".

  "Les insistents consultes del PP en ple sobre el futur de la Terrassa Payà van provocar que el PSPV es vera obligat a exposar davant els residents de l'entorn quins són les negociacions que manté des de fa un any amb una empresa interessada a instal·lar en aquest sector una superfície comercial".

  "La venda de fum, la falta de contingut, la falta de criteri es van evidenciar ahir davant la ciutadania", ha lamentat Clausell. "No hi ha cap pla integral que definisca què futur desitgem per a la zona centre, no hi ha una visió global de ciutat, no existeix cap model de gestió per a Borriana", ha considerat el regidor.

  Per a Alejandro Clausell, "seria oportú que una actuació d'aquesta envergadura s'integrara en un pla integral per al centre. Negociar des de fa un any una actuació aïllada amb una empresa privada denota no solament el grau de participació que s'atorga a la ciutadania, que ha sigut nul, sinó a més la incapacitat manifesta del PSPV per a definir un model de ciutat".

  Des del Grup Municipal del Partit Popular consideren que la definició de futur de la zona centre "pansa per una consulta ciutadana, en la qual s'implique a tota la població. I per a açò no es pot actuar de forma aïllada. És necessària la convocatòria d'un concurs d'idees, exhibir les diferents alternatives plantejades i deixar que Borriana decidisca quin és la que desitja".

  Pujar