elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP reivindica la inversió en la plaça Santa Berta que el PSOE menysprea malgrat les queixes

El PP reivindica la inversió en la plaça Santa Berta que el PSOE menysprea malgrat les queixes
  • Les protestes dels veïns, que són recurrents, no permeten condicionar un entorn de jocs que també forma part de Borriana encara que l'esquerra s'oblide

MÉS FOTOS
El PP reivindica la inversió en la plaça Santa Berta que el PSOE menysprea malgrat les queixes - (foto 2)
El PP reivindica la inversió en la plaça Santa Berta que el PSOE menysprea malgrat les queixes - (foto 3)

El Partit Popular de Borriana ha tornat a reclamar la millora i conservació del parc de Santa Berta l'abandó de la qual els veïns denuncien de manera periòdica. La falta de neteja, l'abandó de les zones enjardinades i la falta de conservació d'estructures de joc deriven en una imatge que des del Grup Municipal del PP a Borriana reclamen que es corregisca.

No és la primera vegada que formulen aquesta demanda. L'última aquest mateix estiu quan van donar de nou veu a les queixes dels veïns que una vegada més van protestar contra un abandó indegut per a un sector de la població que paga imposats com qualsevol altre.

És per això que des del PP de Borriana tornen a reclamar la necessitat d'actuar en l'entorn, acordar una inversió que pose en valor el parc i condicionar tant els punts d'oci públics com l'àrea de jocs, tant infantil com juvenil, així com reforçar la neteja.

Es tracta, tal com expliquen des del PP de Borriana, de gestions repetitives i periòdiques que haurien d'establir-se en una planificació per part de PSOE i Compromís que no tenen. És per això, tal com indiquen des del PP de Borriana, que seria de gran ajuda escometre un pla integral de conservació que permetera actuar de manera periòdica sense haver de veure's obligats a invertir a colp de protesta veïnal.

Des del PP, assenyalen, “donarem suport a qualsevol acció que vaja encaminada a posar en valor el nostre entorn públic, a reforçar la conservació i a millorar el seu estat, perquè es tracta de Borriana i la nostra ciutat som tots, des de la platja al nucli urbà, des de Santa Bàrbara als polígons industrials”, tal com han assenyalat.

Pujar