21 de gener de 2021 21/1/21

El PP reivindica en Borriana la veu de Madrid per a regularitzar la 'plaga' de cases d'apostes

El PP reivindica en Borriana la veu de Madrid per a regularitzar la 'plaga' de cases d'apostes - (foto 1)
  • La manifestació celebrada este diumenge contra la proliferació d'aquest tipus de negocisenfront de centres educatius “mereix la unió de tots”, assenyala Clausell

“Hem de ser capaços d'unir les nostres veus per a protegir als nostres menors davant a l'obertura de cases d'apostes enfront de centres educatius”. Alejandro Clausell, regidor del PP en l'Ajuntament de Borriana, ha posat en valor la manifestació que ahir diumenge va tenir lloc a Madrid per a exigir la regularització de l'obertura de negocis dedicats al joc al costat d'instituts o col·legis.

En el cas de Borriana, tal com ha assenyalat Clausell, “és necessari que tant l'administració pública com les associacions de mares i pares d'alumnes treballen de la mà per a garantir la defensa dels menors i evitar que aquests caiguen en addiccions a edats ben primerenques”.

“En la nostra ciutat”, tal com ha explicat el regidor, “s'ha instal·lat un local d'aquest tipus enfront de l'institut Llombai”. “No qüestionem la legalitat del negoci, en absolut. Estem qüestionant l'oportunitat de situar-ho fóra del perímetre en el qual es concentren menors per a garantir la seua protecció enfront de les addiccions”.

En aquest sentit, recorda Clausell, “el passat any presentem una moció perquè la ciutat reforçara la normativa urbanística per a instal·lar aquest tipus de negocis”. En l'actualitat, “se segueix sense actuar en aquest sentit i considerem que seria oportú implicar a tots els estaments en la defensa dels menors”. Tal com assenyala Clausell, “com a ajuntament, tenim la capacitat de fixar normes urbanístiques que marquen àrees idònies per a la instal·lació d'aquestes empreses, regularitzar la seua activitat i exercir un control en llaures a protegir a els qui avui són vulnerables”.

Així les coses, “desitgem que aquesta no siga una mesura més que caiga en sac trencat, que s'ignore i oblide. Perquè el que hauríem de fer és precisament treballar per a regularitzar aquest tipus d'activitats, incorporar el desenvolupament de campanyes de conscienciació i evitar que els nostres joves caiguen en addiccions que es poden i deuen prevenir”, ha considerat el regidor.

Pujar