3 de desembre de 2020 3/12/20

El PP reitera al PSPV la necessitat d'aplicar una planificació en les obres per a evitar el caos que Borriana pateix des de fa un mes

El PP reitera al PSPV la necessitat d'aplicar una planificació en les obres per a evitar el caos que Borriana pateix des de fa un mes - (foto 1)
  • Solà (PP) reivindica una acció "eficaç" per a corregir el "desordre" que els tres partits en el govern "han creat per una clara i absoluta falta de coordinació"

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha tornat a reivindicar al PSPV que governa en la ciutat al costat de Compromís i Podemos la "necessitat" d'aplicar "un protocol i planificació en les obres per a evitar el caos de tràfic que els nostres veïns i visitants estan patint des de fa un mes".

Tal com ha explicat el regidor del PP en el municipi, Carlos Solá, "des de fa quatre setmanes el tripartit va decidir engegar una bateria d'obres en el casc urbà de la ciutat sense informació als veïns, sense coordinació i sense establir un protocol mínim per a garantir no solament la seguretat, sinó sobretot el trànsit de persones i vehicles".

A les obres que durant el passat mes d'octubre es van iniciar de forma solapada "provocant que l'accés a determinades carrers fóra intransitable", s'ha sumat aquest mes de novembre el pla d'asfaltats i, novament, "es produeixen retencions i caos en el tràfic". És el cas de la ronda Panderola, el tall de la qual obliga al tràfic a desviar-se pel riu i a donar "una volta a tota la ciutat per a poder accedir al Port, el centre o la Bosca"

Des del PP "no qüestionem la necessitat d'executar aquestes obres". De fet, "creiem que són necessàries per a millorar el servei i la qualitat de vida als nostres municipis". Des d'asfaltats a millores de la xarxa soterrada de subministraments "són necessàries per a garantir un servei òptim". "Solament qüestionem el moment, la planificació i l'ordre amb el qual s'han decidit executar".

Per a Solá, tal com ha detallat, "seria una bona mesura que s'efectuaren d'una forma ordenada, sense generar taps ni tancaments de carrers, i facilitant el pas de vehicles amb la senyalització oportuna o amb els agents de la Policia Local". No obstant açò, "lamentablement el tripartit té destinada una patrulla en La Paperera per a controlar, amb caràcter fix, el dipòsit de vehicles. I aquesta circumstància, sumada a una evident falta de planificació de les obres, segueix provocant que un mes després patim retencions i caos de tràfic en la nostra ciutat".

Pujar