21 de setembre de 2020 21/9/20

Les Reines Falleres de Borriana 2017 s'acomiaden en un emotiu acte

Les Reines Falleres de Borriana 2017 s'acomiaden en un emotiu acte - (foto 1)
  • El món faller de la capital de la Plana Baixa ha participat en el sopar organitzat per Elena Collado i Silvia Martínez en el Llar Faller

Galeria de fotos
Burriana - Fallas 2017 - Cena Despedida Reinas Falleras
Burriana - Fallas 2017 - Cena Despedida Reinas Falleras
MÉS FOTOS
Les Reines Falleres de Borriana 2017 s'acomiaden en un emotiu acte - (foto 2)
Les Reines Falleres de Borriana 2017 s'acomiaden en un emotiu acte - (foto 3)
Les Reines Falleres de Borriana 2017 s'acomiaden en un emotiu acte - (foto 4)

A les nou de la nit el sector faller i institucional de Borriana ha acudit al Llar Faller per a participar en un acte molt especial: el sopar de comiat de les Reines Falleres de Borriana de 2017.

Amb este sopar, organitzada per les pròpies reines, Elena Collado i Silvia Martínez han volgut acomiadar un any inoblidable i agrair a tots aquells que els han acompanyat durant els últims dotze mesos.

En el sopar han participat les Corts d'Honor de cadascuna de les reines així com els seus pares i germans. També ha estat present la Junta Local, l'alcaldessa, Mª Josep Safont així com el president de la Federació dels Falles de Borriana, Salvador Doménech, entre altres protagonistes de l'actualitat *borrianenca i fallera.

"Silvia està amb un doble sentiment, molt contenta perquè la futura Reina Infantil és molt amiga seua però trista perquè s'acaba un any inoblidable", comenta Susana Bodí, la mare de Silvia. Per la seua banda, Elena també sent nostàlgia en acomiadar un any tan especial: "Encara no sóc conscient que està acabant".

Després del sopar ha sigut l'hora dels discursos de comiat de les corts i de les reines. Un dels moments més emotius, especialment quan s'han posat videos i fotos de record. El pròxim 5 de novembre serà el comiat formal i l'acte de Proclamació de les noves Reines de Borriana.

En clau de Falla

En clau de FallaEntrar en el especial
Pujar