4 de juny de 2020 4/6/20

El PP reclama en ple test per a Burriana y garantir màscares a tota la població

El PP reclama en ple test per a Burriana y garantir màscares a tota la població - (foto 1)
  • La moció que el PP va presentar el 22 d'abril es debatrà un mes després amb l'objectiu de que es realitzen proves i es faciliten recursos ara ja obligatoris

MÉS FOTOS
El PP reclama en ple test per a Burriana y garantir màscares a tota la població - (foto 2)
El PP reclama en ple test per a Burriana y garantir màscares a tota la població - (foto 3)

El Grup Municipal del Partit Popular a Burriana defensarà demà en ple la necessitat de realitzar test entre la població. La sol·licitud que es va formular el 22 d'abril en forma de moció arriba finalment a ple un mes després. “Continua vigent”, ha assenyalat la regidora del PP, Consuelo Suay, “perquè encara en data de hui l'Ajuntament de Burriana segueix sense garantir test i tampoc sense fer arribar a tota la ciutadania les màscares que a partir de demà dijous són obligatòries”.

En efecte, la iniciativa que va presentar el PP fa un mes reclamava test i equips de protecció per a la població “com a mesura bàsica i eficaç per a evitar contagis i, per tant, salvar vides”. Un mes després, explica la regidora, “l'ajuntament no ha adquirit proves ni anunciat cap mesura referent a això. Només la fundació d'una empresa de la localitat ha donat de manera altruista test per a la Policia Local, personal de Via Pública i Cementeri, així com per als residents i empleats de la residència de la tercera edat que depén de la Generalitat i els empleats del Mercat Municipal. Gràcies a ells han tingut accés a les proves”.

Des del Partit Popular, “continuarem defensant als veïns de Burriana per a exigir als qui governen que els fons municipals siguen capaços d'invertir-se no sols en proves, sinó també en recursos de protecció, com a màscares i gels hidroalcohólicos”. “Som conscients que s'ha fet un repartiment per a comerços de la nostra ciutat però hi ha molts que encara no els han rebuts”. De la mateixa manera, “l'arribada de màscares per a tota la ciutat és una tasca pendent que urgeix després de dos mesos d'estat d'alarma i que a partir de demà dijous el Govern d'Espanya les haja fetes obligatòries en espais públics”.

Aquestes mesures es debatran en un ple que tindrà lloc demà dijous i al qual el PP també presenta una moció per a desenvolupar un pla de reactivació social i econòmica “que garantisca ajudes i mesures que siguen d'eficàcia no sols per a les famílies que s'han vist obligades a recórrer a Serveis Socials, sinó també per a autònoms, pimes i mutualistes”

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar