8 d’agost de 2020 8/8/20

El PP reclama al PSOE que ixca al carrer per a atendre les queixes de mosquits que no li apleguen

El PP reclama al PSOE que ixca al carrer per a atendre les queixes de mosquits que no li apleguen - (foto 1)
  • La regidora delegada de Sanitat assegura que “no li ha arribat cap” protesta per picadures mentre els veïns denuncien la virulència de la plaga

“Queixes de mosquits, no m'ha arribat cap. No m'ha arribat cap”. Així es despatxava la regidora del PSOE a Burriana, delegada de Sanitat, a la consulta formulada pel PP sobre mesures extraordinàries habilitades a la ciutat per a lluitar contra la plaga dels mosquits. Una resposta que “confirma que el PSOE no trepitja el carrer i desconeix absolutament la situació dels veïns de la ciutat”.

Així ho ha considerat la regidora del PP a Burriana, Consuelo Suay, després de la resposta atorgada per la responsable del ram. “Al carrer, els veïns clamen contra una plaga que cada any és més virulenta. No obstant això, en els despatxos de l'ajuntament no han de tindre aquest problema a la vista de la resposta donada per l'equip de govern”.

En opinió de Suay, “als ciutadans de Burriana els aniria molt millor si els seus governants trepitjaren el carrer i resolgueren els problemes”. “Perquè la resposta donada pel PSOE confirma l'allunyat que està l'equip de govern de la realitat que viu la nostra població”.

Des del Partit Popular, “exigim major implicació en la lluita contra aquesta problemàtica”. Perquè a la sanitària se suma ara l'econòmica, “ja malparada per la pandèmia del coronavirus i ara aguditzada per un insecte que amb un any tan plujós com el que hem tingut s'ha reforçat de manera considerable”.

Suay ha convidat al PSOE “a buscar solucions en lloc de tirar pilotes fora”. “Els mosquits no entenen de fronteres terrestres. Per tant, si a Burriana l'equip de govern es declara incapaç de resoldre aquest problema, és necessari trucar a les portes d'altres administracions públiques, com a Diputació i Generalitat, per a exigir que s'impliquen en la lluita contra aquest dípter que no sols genera greus reaccions cutànies, sinó que provoca greus pèrdues econòmiques. Encara que al PSOE, sorprenentment, no li haja arribat cap queixa”.

Pujar