9 de desembre de 2019 9/12/19

Reallotgen preventivament a veïns de Burriana davant les intenses pluges

Reallotgen preventivament a veïns de Burriana davant les intenses pluges - (foto 1)

  Al voltant de 40 persones han sigut reallotjades en el Poliesportiu Sant Blai, espai coordinat de moment per la Creu Roja, que porta en col·laboració amb l'Ajuntament des d'ahir i “té una participació molt activa”, segons declara el regidor de Seguretat, Javier Gual. També estan en coordinació amb el menjador social per a tots aquells veïns que vagen a pernoctar en el poliesportiu, així com Càrites. De la mateixa manera, la Policia Local es troba actuant en coordinació amb la Guàrdia Civil i amb els voluntaris de Protecció Civil i Creu Roja.

  La zona amb més interacció és la de Sant Gregori, on molts veïns han decidit romandre en els seus habitatges de forma voluntària perquè es tracta d'habitatges amb més d'una altura i, per tant, més segura.

  A pesar que es tracte d'una quarentena de persones, aproximadamente, la que està reallotjada en el poliesportiu, el nombre podrà augmentar en les pròximes hores. L'edil de Seguretat recorda que no es tracta d'una evacuació, sinó d'un reallotjament “ja que no estem en situació d'emergència en aquests moments”.

  A més, el regidor destaca les efectives mesures prèvies que la Regidoria de Seguretat va dur a terme -consistents en la neteja d'embornals i una especial cura en zones com la Serratella per a “afrontar amb tranquil·litat aquest moment complicat”.

  En quant al tràfic, les zones tallades són el Camí del Marjalet i La Passarel·la.

  ocultar
  Reallotgen preventivament a veïns de Burriana davant les intenses pluges
  Pujar