25 de setembre de 2020 25/9/20

La quarta edició del EMAC arriba aquest cap de setmana per a “trencar barreres”

La quarta edició del EMAC arriba aquest cap de setmana per a “trencar barreres” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La quarta edició del EMAC arriba aquest cap de setmana per a “trencar barreres” - (foto 2)
  La quarta edició del EMAC arriba aquest cap de setmana per a “trencar barreres” - (foto 3)
  La quarta edició del EMAC arriba aquest cap de setmana per a “trencar barreres” - (foto 4)

  Aquest cap de setmana Borriana es converteix en capital de la bona música, l'art i la cultura amb la celebració d'una nova edició del Festival EMAC que celebra enguany els seus quatre anys de vida. Una de les cites culturals de l'any on els assistents gaudiran de tres dies de propostes musicals i diverses activitats paral·leles relacionades amb l'art. 

  L'esdeveniment tindrà lloc els dies 15, 16 i 17 de febrer en el CMC La Mercè, i l'entrada serà gratuïta, igual que anys anteriors. “S'ha creat molta expectativa, esperem que la gent s'anime i participe” assenyala Vicent Tormo des de l'organització. 

  Les actuacions de María José Llergó i els *Pleasants *Dreams com a principals atractius encapçalen un cartell musical on grups com Vera Fauna, Delaporte, Nuria Graham i Chelis busquen sorprendre els assistents i fer-los participes de les seues cançons.

  A més de bons concerts, tot aquell que s'anime a assistir a aquesta cita que busca “trencar barreres”, podrà gaudir de llocs de Food Truck instal·lats durant tot el cap de setmana en la Plaça de la Mercé i els carrers confrontants, en un ambient animat per una llarga llista de DJs.

  Un espai de trobada

  El EMAC. va nàixer com una vocació de crear nous espais de trobada entre art i música, trencant amb el silenci i generant nous espais de diàleg entre les dues disciplines i la ciutadania. I amb aquesta mentalitat l'organització ha aconseguit reunir aquest 2019 a més d'una trentena d'artistes que exposaran les seues obres: “És l'any que més artistes tenim en cartell”. 

  La presència d'artistes locals no podien faltar en aquest gran esdeveniment: Paula García, Ino Grau i Sara Arnau, juntament amb Amparo Saera i Paula Zorite exposaran les seues obres aquest cap de setmana, entre altres.

  Per a completar la programació – en la qual es recupera l'activitat dels divendres – el públic tindrà a la seua disposició una sèrie de tallers per a viure en primera persona diferents disciplines. El dissabte 16 a les 12h s'impartirà el taller ‘Il·lustració i Feminisme’, mentre que el diumenge 17 a la mateixa hora David Silvestre i Adriana Delgado oferiran un que versarà sobre l'escriptura creativa.

  Com pots comprovar, es tracta d'un festival que s'allunya del convencional i se situa al costat de totes les disciplines artístiques “posant en rellevància la necessitat d'experimentar” amb elles. Tot això, converteix e EMAC en una cita imperdible per als amants de la cultura.

  Pots consultar la programació completa ací

  Pujar