29 de setembre de 2020 29/9/20

PP: ‘Puig es limita a pagar un cafè als veïns de Borriana a canvi de atracar-los com caixers’

PP: ‘Puig es limita a pagar un cafè als veïns de Borriana a canvi de atracar-los com caixers’ - (foto 1)

  “Ximo Puig es limitarà en 2019 a convidar a un cafè als veïns de Borriana mentre els atraca com si foren caixers automàtics. És una autèntica vergonya i una ofensa que la inversió de PSPV i Compromís es limite a 1,20 euros mentre embutxaquen 2.614 euros per cada veí per a fer inversions en altres municipis”.

  Així ha resumit el diputat autonòmic i sotssecretari d'Organització del PPCV, Rubén Ibáñez, la previsió que PSPV i Compromís han pactat en pressupostos per a 2019. Una projecció tristament històrica, “perquè mai en la història de Borriana s'ha invertit tan poc i s'ha maltractat tant a aquesta ciutat”. Per a Puig i Oltra, ha assenyalat Ibáñez, “els veïns de Borriana són útils per a cobrar però no per a invertir. Una autèntica vergonya que demostra quin és el valor que PSPV i Compromís atorguen a les famílies d'aquesta ciutat”.

  Ibáñez, que ha comparegut davant els mitjans de comunicació al costat del regidor i portaveu del PP a Borriana, Juan Fuster, ha reivindicat el “orgull i la defensa dels interessos de la ciutat” enfront d'els qui “castiguen i maltracten sense treva a un municipi ambiciós que avui està sotmès a la paràlisi i a l'ostracisme”. “La història de Borriana mai ha escrit un capítol tan trist, tan gris i tan ombrívol com el qual Puig i Oltra estan signant”.

  Un relat autonòmic que és fidel reflex de l'abandó local. “Perquè si el Consell ens ignora és perquè a Borriana, el PSPV i el seu socis, el cec de Podem i el mut de Compromís, conformen un govern feble, freturós de futur i d'oportunitats”. “Enfront de l'exclusió d'un Consell que riu de Borriana, nosaltres reivindiquem infraestructures d'utilitat, com la circumval·lació de l'avinguda Cardenal Tarancón i la carretera a Almassora, o el desdoblament de la connexió entre Borriana i Vila-real”. “Creiem a Borriana i estem orgullosos de la nostra ciutat, de les nostres famílies que són nostra millor fortalesa. Les mateixes a les quals atraca el Consell i abandona perquè en realitat a Puig mai li ha importat Borriana salve per a anar-se de festa a l'Arenal Sound”.

   1 comentari
  CALA
  CALA
  29/11/2018 08:11
  ASI ES

  Es toda la verdad nos deja a la suela del betun. Somos los pupas. Haces bien Juan de decirlo sino la gente no se entera y todo lo ve bonito ....

  Pujar