30 de novembre de 2020 30/11/20

PP: “El PSPV avala el sectarisme de Compromís i Podem per a complaure als seus socis”

PP: “El PSPV avala el sectarisme de Compromís i Podem per a complaure als seus socis” - (foto 1)

  El Partit Popular de Borriana ha denunciat avui que el Partit Socialista "haja avalat el sectarisme de Compromís i Podem per a complaure als seus socis de govern i mantenir la seua butaca en l'Ajuntament en aprovar un codi de bon govern que veta el dret dels regidors a anar a les processons representant als ciutadans que ens han votat que són la majoria dels burrianenses".

  "L'aprovació amb els vots a favor del Partit Socialista del nou codi de bon govern i ètica, en el passat ple municipal, destapa la debilitat d'un PSPV que lluny de defensar el respecte i les llibertats es prostra als interessos dels seus socis i enarbora la bandera de les prohibicions contribuint a catapultar l'avanç dels governs populistes".

  Des del PP de Borriana han criticat que la "desesperació" dels regidors socialistes per seguir formant part de l'equip de govern "els porte a confirmar un manual que no és més que un instrument al servei dels seus socis de Compromis i Podem per a adoctrinar i imposar les seues ideologies i criteris en un document que no té cap validesa legal".

  "Cal recordar que, el contingut del document que ha provocat malestar i preocupació entre els ciutadans, inclou prohibicions i restringue llibertats tant en l'apartat religiós com lingúístico en contra del que defensa el Partit Popular com la cooficialitat de les llengües, la llibertat religiosa i el respecte".

  "Des del Partit Popular anem a seguir defensant els nostres valors enfront d'aquells que prefereixen doblegar-se i acceptar per interessos particualres el sectarisme de partits radicalistas i extremistes com Compromís i Podem que únicament volen imposar el pensament únic i posar límit a les llibertats," han afirmat fonts del PP local, al que han continuat "Quan el Partit Popular torne a governar a Borriana eliminarem totes les prohibicions religioses i sectàries que el tripartit ens està imposant".

   10 comentaris
  Viejo demócrata
  Viejo demócrata
  11/04/2017 07:04
  Pecado.

  Señores y Señoras del P.P. Saben que según la Iglesia Católica, la que entraba bajo palio a su dictador sanguinario favorito, dicta. Jurar en falso. (Ejemplo,. no creer en Dios y jurar, todos, por imposición de Partido Popular). El divorcio. El amancebamiento. Robar. Mentir. Levantar falsos testimonios. Es pecado. No se rían de los creyentes.

  Pujar