29 de novembre de 2020 29/11/20

PP: "El PSPV adjudicarà a dit serveis de fins a 15.000 euros"

PP: "El PSPV adjudicarà a dit serveis de fins a 15.000 euros" - (foto 1)

  "El PSPV de Borriana decidirà a dit i sense publicitat els contractes que no superen els 15.000 euros. La mesura s'aplica després de suspendre per decret d'alcaldia la normativa que el Partit Popular va habilitar durant la seua etapa de govern per a reforçar la transparència i participació en la contractació de serveis públics. Una mesura exigent i garantista que obligava a l'ajuntament a donar publicitat a les adjudicacions de contractes menors a partir de 3.000 euros i que ara, de mans del PSPV, mor".

  Juan Fuster, regidor i portaveu del Grup Municipal del Partit Popular a Borriana, ha qüestionat que el partit que va arribar a l'alcaldia amb les promeses de transparència i participació "ha demostrat amb fets que en la pràctica eren falses etiquetes, venda de fum, maquillatge".

  A Borriana la mesura que va aplicar el PP obligava a donar publicitat a qualsevol contracte menor que es tramitara i el valor del qual superara els 3.000 euros. "Va ser una mesura extremament fiscalitzadora, que vam aplicar amb el desig de reforçar les mesures que garantiren la transparència del procediment. Vam ser un pas més del que obligava la llei perquè volíem fer patent el nostre compromís amb la contractació de qualsevol servei, per reduït que fóra el cost".

  No obstant açò, "al PSPV sembla que se li ha ennuegat durant aquests anys aquesta transparència, precisament la que ells garantien en els seus missatges de campanya. No els senta ben tanta participació quan eren ells els que es presentaven com a modèlics en aquest àmbit". En la pràctica, "no han parat fins que han acabat amb aquesta norma que ara els permetrà adjudicar sense publicitat, en els despatxos i sense llums ni taquígrafs els contractes. És la mostra més evident de la farsa d'una política que manca de projecte per a Borriana, perquè d'on mai va haver-hi un compromís real no pot esperar-se un projecte de futur".

   4 comentaris
  El de sempre
  El de sempre
  07/05/2018 09:05
  Siempre igual

  Ya salió el iluminado para decir “y tú más “ , espabilar , que justificando todo esto no vais a ninguna parte , en todo este tiempo no habéis echo nada y el tiempo se os acaba

  Pujar