elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PP: "El PSOE castiga per segon any a la platja amb el tancament del centre de salut del Port"

PP: "El PSOE castiga per segon any a la platja amb el tancament del centre de salut del Port"
  • Suay (PP) lamenta que “l'alcaldessa, que hauria de reivindicar serveis i recursos per als veïns, està de tornada. Borriana necessita il·lusió, esforç i treball”

El PSOE castigarà per segon any consecutiu als veïns de la platja de Borriana amb el tancament del centre de salut del Port que estarà un estiu més tancat als pacients per les retallades en sanitat que aplica el Govern de Ximo Puig. “La nostra població mereix molt més. Des de fa més d'un any que es va tancar aquest centre sanitari i es va obligar la població a col·lapsar el centre de salut del Grau. Una situació que ha minvat la qualitat de vida d'un sector, el de la nostra costa, on viuen milers de veïns i la població va en augment”.

En aquest escenari, el PSOE “lluny d'atendre les demandes dels residents, no té complex a mantindre el tancament d'aquest centre sanitari vital per a la platja de Borriana”. I ho fa, tal com assenyala la regidora del PP a Borriana, Consuelo Suay, “amb el beneplàcit d'una alcaldessa que no lluita, ni s'esforça, ni reivindica. Perquè lamentablement està de tornada. I el seu abandó i desídia es converteixen en retallades per als veïns que pateixen un càstig immerescut”.

Des del PP, tal com ha assenyalat Suay, “estem convençuts que hi ha altres polítiques que sumen, creen i desenvolupen. Que veuen el futur amb il·lusió i s'esforcen per aconseguir els reptes que milloren les condicions de vida de la ciutadania. I nosaltres volem que Borriana lidere aquesta recuperació, no que s'afone i destruïsca”.

Per això, “exigim de l'alcaldessa que treballe. Que isca del despatx, en el qual s'aïlla de la realitat de Borriana, la del carrer. Perquè creiem que a més de cobrar amb aqueixa pujada de sou pactada amb Compromís que ens costa 100.000 euros més de les nostres butxaques des de fa dos anys, és necessari sacrificar-se pel que realment importa. I per a nosaltres Borriana és l'única cosa important. Per això ens dol que els qui suposadament van vindre a rescatar a les persones siguen hui la imatge viva d'aqueixa classe política que en lloc de treballar per a servir, se serveix del seu lloc per a no treballar”, ha declarat la regidora.

Pujar