18 de gener de 2021 18/1/21

El Pregó i la Crida marcaran l’inici oficial de les Falles de Burriana 2020

El Pregó i la Crida marcaran l’inici oficial de les Falles de Burriana 2020 - (foto 1)
  • Des de les sis de la vesprada, el pregoner, José Poveda Chabrera, realitzarà el Pregó en diferents emplaçaments i finalitzarà al balcó de l’Ajuntament amb la Crida de les Reines Falleres

El Pregó i la Crida, que se celebraran diumenge que ve, 23 de febrer, a les 18h pels carrers de la ciutat i a les 20.15h al balcó de l’Ajuntament, marcaran, de forma oficial, l'inici de les festes josefines a la capital de la Plana Baixa.

Des de les sis de la vesprada, el pregoner, José Poveda Chabrera, llegirà el Pregó en els emplaçaments de les falles Societat Centre Espanya, Quarts de Calatrava, Barri l’Escorredor i Barri d’Onda, per a arreplegar les representants de cadascuna de les quatre agrupacions falleres i finalitzar el recorregut a la plaça Major de la ciutat.

Allí, el pregoner llegirà per última vegada el Pregó i, tot seguit, les Reines Falleres, Elena Pastor i Julia López, realitzaran la Crida que tancarà l'alcaldessa de Burriana, Maria Josep Safont, amb la invitació a gaudir dels dies tan especials que arribaran durant el mes vinent a la ciutat. Finalment, hi haurà un castell de focs artificials.

 

Pujar