29 de novembre de 2020 29/11/20

El PPCS reclama obrir una investigació i ajornar els concerts de Borriana

El PPCS reclama obrir una investigació i ajornar els concerts de Borriana - (foto 1)
  • Els populars reclamen prudència en el Consell de Salut de la Plana i ajornar concerts multitudinaris per l'auge de contagis en tota la província

  • Elena Vicente-Ruiz: “No es pot demanar als ciutadans que no celebren reunions, però mentre l'Ajuntament gaste dinerades en concerts que són un risc”

El Partit Popular de Castelló ha reiterat hui davant el Consell de Salut de la Plana la seua crida a la prudència i que s'ajornen els concerts multitudinaris previstos per l'Ajuntament de Borriana.

La secretària general del PPCS, Elena Vicente-Ruiz ha demanat, a més “que s'òbriga una investigació a l'alcaldessa per organitzar concerts milionaris sense ni tan sols demanar abans l'autorització a Sanitat”.

La responsable del PP considera que “ara no és el moment” davant el contagi de Covid-19 i ha recordat “el que va passar al març que malgrat les xifres es va mantindre el 8M o actes fallers”. A més, “si sanitat prohibeix les festes, quin sentit té fer concerts”.

La popular ha recordat que Borriana ja ha patit bastant “i és un insult als veïns i les víctimes del Covid aquesta actitud tan poc prudent”. 

La responsable del PP ha suggerit “usar aqueixos diners en ajudes a qui el necessite, als autònoms o a la lluita contra el Covid, no a concerts multitudinaris a la ciutat pitjor l'ha passat”.

A més, ha demanat a l'alcalde de Vila-real, president del Consell de Salut de la Plana “responsabilitat ja que sota el seu comandament està la salut de tota una comarca i els professionals mèdics”.

Pujar