elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

No et perdes la visita dels Gegants i Cabuts a Borriana amb motiu de la festivitat de la Mercè

No et perdes la visita dels Gegants i Cabuts a Borriana amb motiu de la festivitat de la Mercè
  • Aquest divendres encara pots visitar-los a la vesprada al CMC la Mercè

Galeria de fotos
Exposicició Gegants i Cabuts a Borriana
Exposicició Gegants i Cabuts a Borriana
MÉS FOTOS
No et perdes la visita dels Gegants i Cabuts a Borriana amb motiu de la festivitat de la Mercè - (foto 2)
No et perdes la visita dels Gegants i Cabuts a Borriana amb motiu de la festivitat de la Mercè - (foto 3)
No et perdes la visita dels Gegants i Cabuts a Borriana amb motiu de la festivitat de la Mercè - (foto 4)

Borriana ha obert aquest dijous la casa dels Gegants i Cabuts al CMC la Mercè. Com que la situació sanitària no permet celebrar la coneguda festa "dels Cabuts de la Mercè", que reunia a centenars de xiquets de la ciutat, l'Ajuntament de Borriana, a través de la Regidoria que dirigeix ​​Vicent Granel, ha buscat una alternativa perquè es puguen visitar els tradicionals gegants i cabuts que cada any acompanyen la festivitat.

La mostra es pot visitar aquest divendres com a últim dia de 18h a 20h al CMC la Mercè. A causa de la situació sanitària, serà obligatori l'ús de màscares, desinfecció prèvia de mans amb gel alcoholitzat i mantenir la distància de 1,5 metres, per seguir amb el protocol establert i conservar la seguretat de tots els visitants en tot moment.

Aquest dijous va tenir lloc també la vigília de la festivitat de la Mare de Déu de la Mercè, el cor Carnevale de Borriana dirigit per José Ramón Calpe i acompanyat a piano per Isabel Pellicer, han ofert un concert a les 22h a l'església de la Mare de Déu de la Mercè.

I per a aquest divendres també a les 19h se celebrarà la missa en honor a la Mare de Déu de la Mercè.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha precisat que aquest any, a causa de la situació sanitària "hem hagut de cancel·lar per segon any les celebracions populars corresponents a la festivitat de la Mercè, però hem optat per dues alternatives que segueixen les normes de seguretat establertes i ens permeten viure la festa d'una manera diferent ".

Pujar