elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les penyes de Borriana mostren la seua habilitat amb una ginkana en el recinte taurí

Les penyes de Borriana mostren la seua habilitat amb una ginkana en el recinte taurí
  • La capital de la Plana Baixa culminarà el dia gran de la Misericòrdia amb dos castells de focs artificials simultanis

Galeria de fotos
Borriana Misericòrdia 2021: Nit de Penyes
Borriana Misericòrdia 2021: Nit de Penyes
MÉS FOTOS
Les penyes de Borriana mostren la seua habilitat amb una ginkana en el recinte taurí - (foto 2)
Les penyes de Borriana mostren la seua habilitat amb una ginkana en el recinte taurí - (foto 3)
Les penyes de Borriana mostren la seua habilitat amb una ginkana en el recinte taurí - (foto 4)
Les penyes de Borriana mostren la seua habilitat amb una ginkana en el recinte taurí - (foto 5)

Les penyes de Borriana van viure ahir la nit més divertida i esportiva, alhora, de les festes patronals en honor a la Verge de la Misericòrdia. Les penyes van haver de demostrar la seua habilitat i força en una ginkana que va organitzar una empresa d'esdeveniments taurins de la província de Castelló.

Les graderies es van omplir per a gaudir de la destresa dels participants en les proves en les quals van sortejar diversos matalassets, van pujar a l'alt d'un pal o van passar per uns corrons bojos. La nit va finalitzar amb un espectacle taurí.

Hui, Borriana continuarà amb les festes patronals en honor la Verge de la Misericòrdia amb el seu dia gran. La de hui es preveu la jornada més solemne i emotiva en la qual els béurrianenses honraran la figura de la seua patrona.

A les onze del matí se celebra en la Basílica d'El Salvador la missa major en la qual participa la corporació municipal, la Reines Falleres, Elena Pastor i Julia López, acompanyades per l'alcaldessa, Maria Josep Safont, i els principals responsables dels cossos de Policia Local i Guàrdia Civil.

Després de l'ofici, els representants municipals i les Reines Falleres, des de la porta de l'Ajuntament amb el públic en general, gaudiran de el llançament de carcasses com a anunci a tota la població del dia de la patrona. Posteriorment, tindrà lloc el vi d'honor oferit per les Dames de la Misericòrdia en la seu social de la Caixa Rural de Borriana.

Enguany, encara que tampoc recorrerà els carrers de la ciutat la tradicional i emotiva processó, es comptarà amb dos espectacles de focs artificials amb motiu de la celebració del dia de la patrona de la ciutat, la Verge de la Misericòrdia, perquè els veïns i veïnes puguen gaudir-los des de les seues llars.

L'empresa burrianense Pirotècnia Martí SL, amb molts anys d'experiència en espectacles de focs artificials, serà l'encarregada de dur a terme la representació de color que tindrà lloc demà dia 8, festiu en la localitat, a les 21 hores, i que es llançarà simultàniament en dues localitzacions diferents, una en la població i una altra en la zona marítima, perquè siguen visibles per tota la ciutadania i omplir de llum i foc la ciutat de Borriana.

 

Pujar