3 de juny de 2020 3/6/20

Els passos de la Setmana Santa de Burriana, en miniatura

Els passos de la Setmana Santa de Burriana, en miniatura - (foto 1)
  • Una exposició de diversos passos realitzats per David Sivera i que es pot visitar a l'Església de Sant Blai

Galeria de fotos
Exposició Pasos de Setmana Santa en Miniatura
Exposició Pasos de Setmana Santa en Miniatura

El Santíssim Ecce-homo, el Santíssim Crist de la Mar, el Sant Sepulcre, la Santa Faç i així fins a huit passos de la Setmana Santa de Burriana com mai abans s'havien vist: en miniatura. És el treball realitzat per l'artista David Sivera que es troba exposat a l'Església de Sant Blai a Burriana per a tot aquell que vulga visitar-los.

El que va començar com una afició per a David Sivera es va acabar convertint en tota una passió: “Sempre m'han agradat les miniatures, ho vaig veure a casa amb el meu pare i l'imitava amb Playmobils etc. A més, l’art confrare sempre m'ha cridat l'atenció i sóc seguidor de la Setmana Santa. Va ser fa cinc anys quan vaig veure a Granada uns passos en miniatura i vaig decidir imitar-ho en tornar”, ens compta a elperiodic.com David Sivera.

El primer pas que va realitzar, amb molta manyaga, temps i cura, va causar furor i van començar a demanar-li més: “El primer que vaig fer va ser el pas de la Pietat de Borriana, després el del Crist de la Mar i així fins ara”. Sivera agraeix a la seua dona que li impulsara a fer-ho i a la Confraria de Sant Blai perquè s'han mobilitzat per a ajudar-lo en aquest bonic projecte.

Des del passat 8 de febrer i fins al pròxim 29 de febrer, l'exposició dels Passos de la Setmana Santa en miniatura es poden visitar a l'Església de Sant Blai en horari de dilluns a divendres, de 16.00 a 18.00 i els dissabtes i diumenges de 16.00 a 19.30.

MÉS FOTOS
Els passos de la Setmana Santa de Burriana, en miniatura - (foto 2)
Els passos de la Setmana Santa de Burriana, en miniatura - (foto 3)
Els passos de la Setmana Santa de Burriana, en miniatura - (foto 4)
Els passos de la Setmana Santa de Burriana, en miniatura - (foto 5)
Els passos de la Setmana Santa de Burriana, en miniatura - (foto 6)
Els passos de la Setmana Santa de Burriana, en miniatura - (foto 7)
Pujar