28 de gener de 2020 28/1/20

Nova i completa agenda per al cap de setmana a Borriana amb l'esport i l'inici de Setmana Santa com a protagonistes

Nova i completa agenda per al cap de setmana a Borriana amb l'esport i l'inici de Setmana Santa com a protagonistes - (foto 1)
  • Serà durant la jornada del diumenge quan se celebrarà la 10K i la 5K, a més de competicions de Caiac Polo, partida de pilota, o la trobada de lliga solidari del CD Borriana

MÉS FOTOS
Nova i completa agenda per al cap de setmana a Borriana amb l'esport i l'inici de Setmana Santa com a protagonistes - (foto 2)

Un cap de setmana més, els i les borrianenques podran tornar a triar entre diferents actes i celebracions que tindran lloc a la ciutat dins de l'agenda, en aquest cas, tant esportiva com religiosa, ja que en aquesta ocasió estarà marcada per diversos esdeveniments esportius ben diferents entre si, i d'altra banda, podran començar a participar dels diferents actes corresponents a la Setmana Santa a la ciutat. A més, a nivell cultural i d'espectacle, el cap de setmana arranca durant la mateixa nit del divendres amb la primera de les tres representacions que ha acollit el Teatre Payà del musical «Ghost», que els i les membres de Showdance Borriana tornaran a oferir tant durant la nit del dissabte com en la tard diumenge a partir de les sis de la vesprada. Però abans de la segona i la tercera sessió del musical, serà l'ambient de Setmana Santa el que comence a respirar-se als carrers de la ciutat, ja que el divendres a la nit tenia lloc la primera de les processons, en aquest cas la desfilada processional del Pas del Santíssim Crist del Mar, acompanyat per la Confraria i amb la participació de la secció de Bombos i Tambors de la Germanor de la Santa Faç de Borriana i l'Agruapcaió Musical Verge de Gràcia de Vila-real. El relleu el prendrà el dissabte a partir de les 19.30 la Missa del Confrare, a la qual seguirà la desfilada processional del Pas «Oració del nostre Pare Jesús de l'Hort». Finalment, el diumenge a les 11.00 del matí es donarà inici a la Benedicció de Ramos en la zona del Port, mentre que a la ciutat l'acte s'iniciarà a les 09.00 hores a l'Església de les Mares Dominiques, al qual seguirà la processó fins a la Parròquia de la Mercè, mentre que el Port la processó tindrà lloc en finalitzar la benedicció.

Pel que fa a l'apartat purament esportiu, serà el diumenge dia 14 quan es concentren la majoria d'actes, ja que a les deu del matí tindrà lloc una nova edició de la carrera 10K de Borriana, que enguany ha sumat també l'opció de participar en una 5K. No serà l'únic esdeveniment del dia, ja que també té lloc una nova partida de pilota valenciana en el Trinquet Municipal, en aquest cas en la jornada dominical per a intentar atraure a més públic. Cal sumar la competició que durant el matí viurà les finals en el Port de Borriana on es disputa un nou campionat de Caiac Polo. I finalment, el diumenge a la vesprada i en el camp de Sant Fernando, el CD Borriana disputarà un nou partit de lliga, amb la novetat d'incorporar donacions de dos euros de l'entrada per part de tots els afeccionats i afeccionades i que es donaran a la Fundació Le Cadó per a la seua investigació contra el càncer de mama.

Pujar