11 d’abril de 2021 11/4/21

Negociacions fins a l'últim minut per a formar govern a Burriana

Negociacions fins a l'últim minut per a formar govern a Burriana - (foto 1)
  • Socialistes i Compromís semblen haver arribat a un acord per a reeditar ‘l'Acord per Borriana’ encara que Compromís ha de ratificar l'acord en assemblea

MÉS FOTOS
Negociacions fins a l'últim minut per a formar govern a Burriana - (foto 2)

Fins a l'últim minut. Burriana estarà governat aquesta pròxima legislatura per PSOE i Compromís encara que fins a l'últim minut s'han succeït les negociacions per a establir el com i el qui. El repartiment de regidories així com les línies del programa han sigut objectiu de discussió fins a poques hores abans que es produïsca el ple d'investidura.

De fet, l'acord s'hauria tancat a última hora d'aquest matí del divendres encara que Compromís ha d'aprovar-lo en assemblea, reunió que fins a final del divendres no estava prevista produir-se. Malgrat que ningú dóna detalls “oficials”, fonts de totes dues formacions confirmen a elperiodic.com que ‘l'Acord per Borriana’ tornarà a reeditar-se -això sí, sense Podem que en aquests comicis no ha obtingut escó- encara que evitar detallar quin partit obtindrà quina regidoria.

Es remenava que Compromís continuarà ostentant la regidoria d'Esports i Cultura, al capdavant de la qual estava el seu líder, Vicent Granell. Una altra incògnita és què passarà amb la regidoria de Festes, fins ara al capdavant de la qual estava Lluïsa Monferrer.

Aquest dissabte tindrà lloc a les 12.00 el ple d'investidura en el qual està previst que Maria Josep Safont torne a ser elegida alcaldessa. Una hora abans es produirà la foto d'equip en la qual posarem cara -i segurament càrrec- a cadascun dels edils que decidisquen sobre el futur de Borriana els pròxims quatre anys.

Cal recordar que els resultats electorals de les eleccions municipals van donar el triomf al PSOE, que va obtindre deu escons, seguit dels sis escons del Partit Popular, dos de Compromís, dos de Vox i un de Ciutadans. Com està prevista la constitució de govern municipal aquest dissabte 15 de juny a les 12.00? ACÍ t'ho expliquem.

Pujar