4 de desembre de 2020 4/12/20

Multitudinari comiat al xiquet Álvaro Cifuentes, mort a Borriana després d'un atropellament

Burriana - Misa Funeral del niño Álvaro Cifuentes
Burriana - Misa Funeral del niño Álvaro Cifuentes
  MÉS FOTOS
  Multitudinari comiat al xiquet Álvaro Cifuentes, mort a Borriana després d'un atropellament - (foto 2)
  Multitudinari comiat al xiquet Álvaro Cifuentes, mort a Borriana després d'un atropellament - (foto 3)
  Multitudinari comiat al xiquet Álvaro Cifuentes, mort a Borriana després d'un atropellament - (foto 4)
  Multitudinari comiat al xiquet Álvaro Cifuentes, mort a Borriana després d'un atropellament - (foto 5)
  Multitudinari comiat al xiquet Álvaro Cifuentes, mort a Borriana després d'un atropellament - (foto 6)

  Centenars de veïns de Burriana han volgut donar el seu últim adéu en la vesprada de hui dimarts al xiquet Álvaro Cifuentes, de tretze anys, atropellat mortalment dijous passat en l'Avinguda del Cardenal Tarancón. En la Basílica del Salvador, i en un dels actes més emotius que es recorden en el temple de la ciutat s'han donat cita al voltant de dues mil persones per a donar el seu suport a la família i en senyal de dol per la defunció del menor.

  Els fets van tindre lloc dijous passat quan el xiquet travessava la citada Avinguda per un pas de vianants, sent atropellat en eixe moment per un vehicle que li va causar greus ferides. Després del seu trasllat a l'Hospital General de Castelló el jove va morir divendres passat al no poder superar les greus ferides patides. Els veïns, en senyal de protesta, es van concentrar dilluns passat enfront de l'Institut Llombai, en els limítrofs al lloc de l'atropellament, per a exigir major seguretat en la zona, moment en el qual un familiar de menor va aprofitar per a agrair el suport i l'afecte mostrat en tot moment per centenars de veïns de Borriana.

  Així mateix, seguix en marxa la campanya de recollida de signatures iniciada pels veïns i en la qual té un paper important l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'esmentat institut per a acabar amb la inseguretat de l'Avinguda, ja que segons denuncien diversos residents i transeünts de la zona, els vehicles circulen normalment a gran velocitat per la mateixa.

  Pujar