26 d’octubre de 2020 26/10/20

PP: "Els mosquits prenen Burriana i provoquen les queixes de veïns del casc urbà i platja"

PP: "Els mosquits prenen Burriana i provoquen les queixes de veïns del casc urbà i platja" - (foto 1)
  • El PP exigeix reforçar tractaments per a evitar la proliferació del insecte i demana a Consell i Diputació mesures “per a no convertir-lo en un problema de salut”

La proliferació dels mosquits a Burriana ha provocat les queixes de veïns del nucli urbà i la platja. La situació ha generat tantes crítiques que molts veïns denuncien que “sense que haja arribat l'estiu, ens és impossible ja eixir a la terrassa o gaudir d'un passeig sense rebre alguna picada”.

Les queixes les ha traslladades el PP al PSPV i els seus socis de Compromís a l'Ajuntament de Burriana. “Ens sorprén que els mateixos partits que garantien fa més de mitja dècada que si ells governaven posarien fi a aquesta plaga, no sols hagen sigut incapaces de fer-ho, sinó que el més greu és que cada vegada els mosquits són més resistents i estan presents durant tot l'any”.

Consuelo Suay, regidora del PP, ha lamentat que mancant més d'un mes perquè arribe l'estiu, “els mosquits estan ja fent l'agost”. “És evident que els tractaments aplicats no han sigut suficients o és necessari reforçar-los, perquè els insectes són cada vegada més nombrosos i les picades més virulentes”.

Aquesta plaga “s'ha de controlar amb tots els mitjans al nostre abast”. En aquest sentit, ha assenyalat Suay, “és necessari que si l'ajuntament no és capaç de controlar la proliferació del mosquit recórrega a altres administració d'àmbit supramunicipal per a garantir la intervenció que permeta controlar aquest insecte”.

Des del Partit Popular, assenyala la regidora, “no demanarem dimissions com ells van fer quan nosaltres érem govern”. “Nosaltres el que exigim és que siguen capaços de controlar la plaga, perquè després de mitja dècada amb el PSPV i Compromís al capdavant de l'Ajuntament de Burriana, els resultats en matèria de control de mosquits són nuls. I això que durant un any es van dedicar a confeccionar una ordenança fiscal reguladora per a garantir el control de la plaga que hui, continua absolutament desbocada”.

Pujar