elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Montagut: “Granel obliga al president de Compromís a donar la cara per salvar el seu darrere en l'Ajuntament de Borriana”

Montagut: “Granel obliga al president de Compromís a donar la cara per salvar el seu darrere en l'Ajuntament de Borriana” - (foto 1)

  “Vicent Granel ha sigut incapaç de donar la cara i assumir responsabilitats en la pèrdua del sòl de l'Arenal. Ha cercat a un vocero per a acusar a l'alcaldessa de Borriana d'irresponsable i s'ha escudat darrere de les sigles. És incapaç de donar la cara en un fet d'aquesta rellevància perquè sap que si ho fa es juga la butaca i a açò, evidentment, no està disposat a renunciar”.

  Compromís “ha despullat els seus vertaders interessos amb Borriana en el comunicat emès ahir”, tal com avui ha declarat la regidora del PP en la ciutat, Ana Montagut. “Per a nosaltres les declaracions que fa Granel de pròpia mà encara que les ferma el president local de Compromís, demostren la hipocresia d'aquesta formació política”. “Ens resulta vergonyós que assumisca que des del dia 11 d'octubre coneixien els fets i hagen sigut incapaços de corregir aquesta situació, actuar i informar”.

  És evident que per a Compromís, “amb Vicent Granel com a màxim responsable, l'únic interès que li guia és el de retenir la butaca. I si per a açò ha de permetre que el PSPV prenga una decisió equivocada, no té cap objecció a permetre que la nostra ciutat traga el cap al precipici”. “El problema és que el seu cec desig de retenir la butaca li impedeix veure que ells són igual de responsables que el PSPV”. “Conèixer des de l'11 d'octubre el procediment de subhasta dels terrenys de l'Arenal i la carta remesa per l'alcaldessa, i romandre impassible, sense ni tan sols fer un pas per a frenar el procés o informar a l'oposició, constata quin és l'objectiu de Compromís”.

  Aquest partit, “que suposadament venia a rescatar a la ciutadania, és el que la condemna. Perquè els qui venien a donar lliçons de transparència són els que oculten informació. I al final, una vegada més, tiren pilotes fora. Compromís pretén sortir airós d'un error de categoria que tant ell, com el PSPV com Podemos són responsables directes. És absolutament vergonyós assistir a un espectacle en el qual tres partits es tiren les culpes i cap assumeix responsabilitats”.

   2 comentaris
  Quinto
  Quinto
  05/11/2017 09:11
  Manda huevos que se desvía la atención , culpables los gestores del tripartito

  Son los únicos culpables el tripartito, lo demás es demagogia , que tengan vergüenza y dimitan

  Pujar