4 d’agost de 2020 4/8/20

La merescuda recepció al CD Burriana

La merescuda recepció al CD Burriana - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Recepció de l'afició al CD Burriana
  Recepció de l'afició al CD Burriana
  MÉS FOTOS
  La merescuda recepció al CD Burriana - (foto 2)
  La merescuda recepció al CD Burriana - (foto 3)

  El CD Burriana ha viscut una temporada brillant i ha estat a punt d'ascendir a tercera divisió. Un gran esforç que s’ha volgut veure reconegut aquest divendres en un doble acte de recepció i celebració amb mínima convocatòria donades les circumstàncies sanitàries.

  I és que la por que es convocara a les portes de l'Ajuntament gran quantitat de gent per rebre els del CD Burriana va fer que no es difonguera la convocatòria en massa.

  Tot i això, Satine va preparar una celebració a la plaça Major aquest divendres a la vesprada i també l'Ajuntament va convocar un acte de recepció presidit per l'alcaldessa de Burriana, Mª Josep Safont, i amb l'assistència del regidor d'Esports, Vicent Aparisi, així com alguns membres de la corporació municipal.

  El primer equip del Club Esportiu Burriana, de regional preferent, va disputar el passat dimecres a l'Estadi Municipal d'Alberic, l'últim partit de la promoció d'ascens a tercera divisió davant el Club Esportiu Benicarló. Després d'un llarg i controvertit partit, els burrianencs van arribar meritòriament a la ronda de penals que va donar la victòria a l'equip contrari.

  Maria Josep Safont, en nom de tota la corporació municipal, ha rendit homenatge i ha felicitat el club per "la brillant temporada que ha realitzat" i ha manifestat el suport institucional municipal a el club i al projecte que porta endavant.

  Així mateix, ha volgut posar en valor i reconèixer "l'esforç i el treball efectuat per tots els estaments de el club", però, molt especialment, s'ha referit a l’afany dels jugadors, que malgrat totes les circumstàncies que estem vivint amb motiu de la crisi sanitària provocada per la Covid-19, han demostrat una professionalitat inigualable fins a l'últim minut jugat, en pro de l'equip de la nostra ciutat ".

  Finalment, l'alcaldessa ha expressat el seu agraïment als jugadors per "els bons moments esportius amb els quals han fet vibrar als borrianencs", alhora que els ha desitjat "una bona i merescut descans" i els ha animat a mantenir aquesta línia d'èxits per al futur, "sou els millors i ho aneu a aconseguir, estem segurs", ha conclòs.

  Pujar