25 de setembre de 2020 25/9/20

La Mercè acollirà l'exposició «Cent anys de moda»

La Mercè acollirà l'exposició «Cent anys de moda» - (foto 1)
  • La mostra recorrerà la moda espanyola, francesa i novaiorquesa

MÉS FOTOS
La Mercè acollirà l'exposició «Cent anys de moda» - (foto 2)

La propera exposició que acollirà el CMC La Mercè tindrà la moda com a protagonista. Aquest proper dijous, dia 27 d'abril, a les 19.30 hores, tindrà lloc la inauguració de l'exposició «Cent anys de moda» en la qual es donarà a conèixer l'evolució de la moda durant les diferents èpoques.

Mentre finalitza el seu muntatge, els visitants podran apropar-se als diferents exemples de vestuari i complements de la moda del segle XX. Aquesta mostra que s'exposarà a Borriana durant dues setmanes ha estat escollida de les més de mil peces del segle XIX i XX que componen la col·lecció de Mario Onieva, i que recull de forma clara tot el que ha estat l'evolució del vestit femení dècada a dècada.

El recorregut que es realitza a la mostra va des de vestits de passeig a vestits de núvia, amb una fixació en el curt de les faldilles, al llarg del segle passat i posant com a exemples vestits de la moda espanyola, francesa, i fins i tot, neoiorquina.

A l'exposició també es pot destacar la diferència en la utilització de teixits, com la seda, el vellut o el moaré, emprats en diferents formes segons els vestits. Aquesta mostra és a benefici de Delwende, Al Servei de la Vida, una ONGD de les germanes de la Consolació, i es podrà visitar fins al 7 de maig.

D'altra banda, la Regidoria de Cultura recorda que totes les persones que estiguen interessades a rebre la informació de les activitats culturals que es realitzen des del departament municipal al mòbil, han de donar-se d'alta en aquest nou servei enviant un WhatsApp amb el nom i cognoms al telèfon 691674083. d'aquesta manera, automàticament passarà a estar en la base de dades en la qual es distribueix la informació de Borriana Cultura setmanalment.

Pujar